Special Cars Stappers R

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Special Cars Stappers R
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Special Cars Stappers R

Contactgegevens Special Cars Stappers R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Special Cars Stappers R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Special Cars Stappers R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 179; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 37 29 38 (+32-014 37 29 38) 014 37 29 38 (+32-014 37 29 38)

Fax (fax): 014 37 44 91 (+32-014 37 44 91) 014 37 44 91 (+32-014 37 44 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Special Cars Stappers R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Special Cars Stappers R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Special Cars Stappers R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Special Cars Stappers R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Special Cars Stappers R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Special Cars Stappers R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Special Cars Stappers R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Special Cars Stappers R
Products information Special Cars Stappers R

BTW identificatienummer (tax): BE02861358642
Ondernemingsnummer: 4041015625
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Special Cars Stappers R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Special Cars Stappers R
(Get full report from official database of BE for Special Cars Stappers R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Special Cars Stappers R
Addition kinds of activities for Special Cars Stappers R

025200. Kip eieren | Chicken eggs
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
42139906. Huishoudelijke goederen vervoer | Household goods transport
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance

Werken bij Special Cars Stappers R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Special Cars Stappers R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Special Cars Stappers R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Special Cars Stappers R. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van Special Cars Stappers R in sociale netwerken
Look for responds of Special Cars Stappers R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Special Cars Stappers R. Laat een reactie achter voor Special Cars Stappers R. Special Cars Stappers R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Special Cars Stappers R. Leave a respond for Special Cars Stappers R. Special Cars Stappers R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Special Cars Stappers R op de google maps. Adres en contacten Special Cars Stappers R
Location of Special Cars Stappers R on the google maps. Address and contacts of Special Cars Stappers R

Andere gerelateerde bedrijven als come Special Cars Stappers R Special Cars Stappers R: ROELANDT | PAUL VAN WINNENDAELE | COTUBEX SA | Bioul P | STRUYVE & VANMARCKE

Other related companies as Special Cars Stappers R: ROELANDT | PAUL VAN WINNENDAELE | COTUBEX SA | Bioul P | STRUYVE & VANMARCKE

Special Cars Stappers R is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Special Cars Stappers R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02861358642. Het bedrijf Special Cars Stappers R bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 179; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Special Cars Stappers R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Special Cars Stappers R is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Special Cars Stappers R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Special Cars Stappers R, openstaande posities, locatie van Special Cars Stappers R op de kaart.

Special Cars Stappers R is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Special Cars Stappers R, company assigned to the tax number BE02861358642. The company Special Cars Stappers R is located at the address: Turnhoutsebaan 179; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Special Cars Stappers R were not found.
The main activity of Special Cars Stappers R is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Special Cars Stappers R is not available. You also can look at reviews of Special Cars Stappers R, open positions, location of Special Cars Stappers R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Special Cars Stappers R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Special Cars Stappers R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Special Cars Stappers R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Special Cars Stappers R, employees, financial statistics.