TEXTIELREINIGING DE RUPEL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • TEXTIELREINIGING DE RUPEL
Private companiesBusiness Services • TEXTIELREINIGING DE RUPEL

Contactgegevens TEXTIELREINIGING DE RUPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEXTIELREINIGING DE RUPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEXTIELREINIGING DE RUPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAI 31B9; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38882717 (+32-38882717) 38882717 (+32-38882717)

Fax (fax): +32 (61) 217-91-68 +32 (61) 217-91-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEXTIELREINIGING DE RUPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEXTIELREINIGING DE RUPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEXTIELREINIGING DE RUPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEXTIELREINIGING DE RUPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEXTIELREINIGING DE RUPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEXTIELREINIGING DE RUPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEXTIELREINIGING DE RUPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEXTIELREINIGING DE RUPEL
Products information TEXTIELREINIGING DE RUPEL

BTW identificatienummer (tax): BE01453460693
Ondernemingsnummer: 5702697753
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Blanchisserie.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEXTIELREINIGING DE RUPEL
(Get full report from official database of BE for TEXTIELREINIGING DE RUPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEXTIELREINIGING DE RUPEL
Addition kinds of activities for TEXTIELREINIGING DE RUPEL

091200. Vinvis | Finfish
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
10949901. Carnotiet mijnbouw | Carnotite mining
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
34430121. Tanks, gevoerd: metalen plaat | Tanks, lined: metal plate
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
50940301. Klokken | Clocks

Werken bij TEXTIELREINIGING DE RUPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEXTIELREINIGING DE RUPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEXTIELREINIGING DE RUPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEXTIELREINIGING DE RUPEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van TEXTIELREINIGING DE RUPEL in sociale netwerken
Look for responds of TEXTIELREINIGING DE RUPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEXTIELREINIGING DE RUPEL. Laat een reactie achter voor TEXTIELREINIGING DE RUPEL. TEXTIELREINIGING DE RUPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEXTIELREINIGING DE RUPEL. Leave a respond for TEXTIELREINIGING DE RUPEL. TEXTIELREINIGING DE RUPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEXTIELREINIGING DE RUPEL op de google maps. Adres en contacten TEXTIELREINIGING DE RUPEL
Location of TEXTIELREINIGING DE RUPEL on the google maps. Address and contacts of TEXTIELREINIGING DE RUPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TEXTIELREINIGING DE RUPEL TEXTIELREINIGING DE RUPEL: Hsiao Y-T | COIFFURE RITA | Blaimont Marc | Antoine P | FRANS CANNOOT

Other related companies as TEXTIELREINIGING DE RUPEL: Hsiao Y-T | COIFFURE RITA | Blaimont Marc | Antoine P | FRANS CANNOOT

TEXTIELREINIGING DE RUPEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEXTIELREINIGING DE RUPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01453460693. Het bedrijf TEXTIELREINIGING DE RUPEL bevindt zich op het adres: KAAI 31B9; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie..
De hoofdactiviteit van TEXTIELREINIGING DE RUPEL is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEXTIELREINIGING DE RUPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEXTIELREINIGING DE RUPEL, openstaande posities, locatie van TEXTIELREINIGING DE RUPEL op de kaart.

TEXTIELREINIGING DE RUPEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEXTIELREINIGING DE RUPEL, company assigned to the tax number BE01453460693. The company TEXTIELREINIGING DE RUPEL is located at the address: KAAI 31B9; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie..
The main activity of TEXTIELREINIGING DE RUPEL is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TEXTIELREINIGING DE RUPEL is not available. You also can look at reviews of TEXTIELREINIGING DE RUPEL, open positions, location of TEXTIELREINIGING DE RUPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEXTIELREINIGING DE RUPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEXTIELREINIGING DE RUPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEXTIELREINIGING DE RUPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEXTIELREINIGING DE RUPEL, employees, financial statistics.