Gorgon Motors nv

Contactgegevens Gorgon Motors nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gorgon Motors nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gorgon Motors nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergensesteenweg 776 Box B; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 360 37 60 (+32-02 360 37 60) 02 360 37 60 (+32-02 360 37 60)

Fax (fax): +32 (4) 593-43-80 +32 (4) 593-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gorgon Motors nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gorgon Motors nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gorgon Motors nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gorgon Motors nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gorgon Motors nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gorgon Motors nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gorgon Motors nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gorgon Motors nv
Products information Gorgon Motors nv

BTW identificatienummer (tax): BE02170043945
Ondernemingsnummer: 5726043701
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Gorgon Motors nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gorgon Motors nv
(Get full report from official database of BE for Gorgon Motors nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gorgon Motors nv
Addition kinds of activities for Gorgon Motors nv

525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
28340403. Hoestmedicijnen | Cough medicines
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
51499909. Apparatuur en benodigdheden van wijnmakers | Wine makers' equipment and supplies
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij Gorgon Motors nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gorgon Motors nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gorgon Motors nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gorgon Motors nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van Gorgon Motors nv in sociale netwerken
Look for responds of Gorgon Motors nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gorgon Motors nv. Laat een reactie achter voor Gorgon Motors nv. Gorgon Motors nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gorgon Motors nv. Leave a respond for Gorgon Motors nv. Gorgon Motors nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gorgon Motors nv op de google maps. Adres en contacten Gorgon Motors nv
Location of Gorgon Motors nv on the google maps. Address and contacts of Gorgon Motors nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Gorgon Motors nv Gorgon Motors nv: Meynen | GERARD SURMONT | MICHEL LAMPE | Gevaers B | De Kraai (Homemotel)

Other related companies as Gorgon Motors nv: Meynen | GERARD SURMONT | MICHEL LAMPE | Gevaers B | De Kraai (Homemotel)

Gorgon Motors nv is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gorgon Motors nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170043945. Het bedrijf Gorgon Motors nv bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 776 Box B; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in Gorgon Motors nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gorgon Motors nv is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gorgon Motors nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gorgon Motors nv, openstaande posities, locatie van Gorgon Motors nv op de kaart.

Gorgon Motors nv is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gorgon Motors nv, company assigned to the tax number BE02170043945. The company Gorgon Motors nv is located at the address: Bergensesteenweg 776 Box B; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in Gorgon Motors nv were not found.
The main activity of Gorgon Motors nv is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gorgon Motors nv is not available. You also can look at reviews of Gorgon Motors nv, open positions, location of Gorgon Motors nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gorgon Motors nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gorgon Motors nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gorgon Motors nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gorgon Motors nv, employees, financial statistics.