Pilote (Carrosserie)

Contactgegevens Pilote (Carrosserie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pilote (Carrosserie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pilote (Carrosserie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Bruxelles 115; 7090; Braine-le-Comte, België

Telefoon (phone): 067 55 40 39 (+32-067 55 40 39) 067 55 40 39 (+32-067 55 40 39)

Fax (fax): +32 (16) 593-25-17 +32 (16) 593-25-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pilote (Carrosserie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pilote (Carrosserie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pilote (Carrosserie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pilote (Carrosserie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pilote (Carrosserie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pilote (Carrosserie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pilote (Carrosserie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pilote (Carrosserie)
Products information Pilote (Carrosserie)

BTW identificatienummer (tax): BE08397094726
Ondernemingsnummer: 8033172607
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pilote (Carrosserie)
(Get full report from official database of BE for Pilote (Carrosserie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pilote (Carrosserie)
Addition kinds of activities for Pilote (Carrosserie)

873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
26210807. Verzending van zakpapier | Shipping sack paper
28730103. Watervrije ammoniak | Anhydrous ammonia
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment

Werken bij Pilote (Carrosserie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pilote (Carrosserie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pilote (Carrosserie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pilote (Carrosserie). Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Pilote (Carrosserie) in sociale netwerken
Look for responds of Pilote (Carrosserie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pilote (Carrosserie). Laat een reactie achter voor Pilote (Carrosserie). Pilote (Carrosserie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pilote (Carrosserie). Leave a respond for Pilote (Carrosserie). Pilote (Carrosserie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pilote (Carrosserie) op de google maps. Adres en contacten Pilote (Carrosserie)
Location of Pilote (Carrosserie) on the google maps. Address and contacts of Pilote (Carrosserie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pilote (Carrosserie) Pilote (Carrosserie): FLORALIES DE L'EUROPE | MARC DE CLERCK | WILLY PLATTEEUW | SCHILDERMANS WALTER | HERTOG VAN BEIEREN

Other related companies as Pilote (Carrosserie): FLORALIES DE L'EUROPE | MARC DE CLERCK | WILLY PLATTEEUW | SCHILDERMANS WALTER | HERTOG VAN BEIEREN

Pilote (Carrosserie) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pilote (Carrosserie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08397094726. Het bedrijf Pilote (Carrosserie) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Bruxelles 115; 7090; Braine-le-Comte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van Pilote (Carrosserie) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pilote (Carrosserie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pilote (Carrosserie), openstaande posities, locatie van Pilote (Carrosserie) op de kaart.

Pilote (Carrosserie) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pilote (Carrosserie), company assigned to the tax number BE08397094726. The company Pilote (Carrosserie) is located at the address: Chauss茅e de Bruxelles 115; 7090; Braine-le-Comte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Breakdown recovery. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of Pilote (Carrosserie) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pilote (Carrosserie) is not available. You also can look at reviews of Pilote (Carrosserie), open positions, location of Pilote (Carrosserie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pilote (Carrosserie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pilote (Carrosserie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pilote (Carrosserie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pilote (Carrosserie), employees, financial statistics.