WILFRIED VANHEE

Contactgegevens WILFRIED VANHEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRIED VANHEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRIED VANHEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CONSCIENCESTRAAT 38; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50411609 (+32-50411609) 50411609 (+32-50411609)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRIED VANHEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRIED VANHEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRIED VANHEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRIED VANHEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRIED VANHEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRIED VANHEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRIED VANHEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRIED VANHEE
Products information WILFRIED VANHEE

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Comptabilit茅.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Comptables

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRIED VANHEE
(Get full report from official database of BE for WILFRIED VANHEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRIED VANHEE
Addition kinds of activities for WILFRIED VANHEE

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
02539902. Turkije boerderij | Turkey farm
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij WILFRIED VANHEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRIED VANHEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRIED VANHEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRIED VANHEE. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van WILFRIED VANHEE in sociale netwerken
Look for responds of WILFRIED VANHEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRIED VANHEE. Laat een reactie achter voor WILFRIED VANHEE. WILFRIED VANHEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRIED VANHEE. Leave a respond for WILFRIED VANHEE. WILFRIED VANHEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRIED VANHEE op de google maps. Adres en contacten WILFRIED VANHEE
Location of WILFRIED VANHEE on the google maps. Address and contacts of WILFRIED VANHEE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRIED VANHEE WILFRIED VANHEE: CHERCHYE COLOR | RESTAURANT PICCADILLY | NIPECO | CARLOS BOUCKAERT | UAT Communicatie bvba

Other related companies as WILFRIED VANHEE: CHERCHYE COLOR | RESTAURANT PICCADILLY | NIPECO | CARLOS BOUCKAERT | UAT Communicatie bvba

WILFRIED VANHEE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRIED VANHEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf WILFRIED VANHEE bevindt zich op het adres: CONSCIENCESTRAAT 38; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Comptables. Lijst met producten zijn Services: Comptabilit茅.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van WILFRIED VANHEE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRIED VANHEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRIED VANHEE, openstaande posities, locatie van WILFRIED VANHEE op de kaart.

WILFRIED VANHEE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRIED VANHEE, company assigned to the tax number BE02009368896. The company WILFRIED VANHEE is located at the address: CONSCIENCESTRAAT 38; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. Comptables. List of products are Services: Comptabilit茅.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of WILFRIED VANHEE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRIED VANHEE is not available. You also can look at reviews of WILFRIED VANHEE, open positions, location of WILFRIED VANHEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRIED VANHEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRIED VANHEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRIED VANHEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRIED VANHEE, employees, financial statistics.