LA POSTE

Contactgegevens LA POSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA POSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA POSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'H?TEL COMMUNAL 66; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42525814 (+32-42525814) 42525814 (+32-42525814)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA POSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA POSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA POSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA POSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA POSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA POSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA POSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA POSTE
Products information LA POSTE

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Bureaux de poste

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA POSTE
(Get full report from official database of BE for LA POSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA POSTE
Addition kinds of activities for LA POSTE

20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
38250102. Automotive ammeters en voltmeters | Automotive ammeters and voltmeters
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
97110404. Nationale veiligheid, lokale overheid | National security, local government

Werken bij LA POSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA POSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA POSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA POSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

Zoek naar antwoorden van LA POSTE in sociale netwerken
Look for responds of LA POSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA POSTE. Laat een reactie achter voor LA POSTE. LA POSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA POSTE. Leave a respond for LA POSTE. LA POSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA POSTE op de google maps. Adres en contacten LA POSTE
Location of LA POSTE on the google maps. Address and contacts of LA POSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA POSTE LA POSTE: KARASAHIN | COIFFURE CHRISTIAN | GARAGE VAN HESE | VRIJE KLEUTERSCHOOL | V.A.G.S. DECOR

Other related companies as LA POSTE: KARASAHIN | COIFFURE CHRISTIAN | GARAGE VAN HESE | VRIJE KLEUTERSCHOOL | V.A.G.S. DECOR

LA POSTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA POSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf LA POSTE bevindt zich op het adres: RUE DE L'H?TEL COMMUNAL 66; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Bureaux de poste. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van LA POSTE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA POSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA POSTE, openstaande posities, locatie van LA POSTE op de kaart.

LA POSTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA POSTE, company assigned to the tax number BE04823516845. The company LA POSTE is located at the address: RUE DE L'H?TEL COMMUNAL 66; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Bureaux de poste. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of LA POSTE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA POSTE is not available. You also can look at reviews of LA POSTE, open positions, location of LA POSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA POSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA POSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA POSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA POSTE, employees, financial statistics.