DE POST

Contactgegevens DE POST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE POST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE POST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDOMSTRAAT 8; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51588013 (+32-51588013) 51588013 (+32-51588013)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE POST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE POST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE POST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE POST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE POST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE POST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE POST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE POST
Products information DE POST

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Bureaux de poste

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE POST
(Get full report from official database of BE for DE POST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE POST
Addition kinds of activities for DE POST

941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
56999904. Formele kleding | Formal wear
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij DE POST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE POST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE POST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE POST. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van DE POST in sociale netwerken
Look for responds of DE POST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE POST. Laat een reactie achter voor DE POST. DE POST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE POST. Leave a respond for DE POST. DE POST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE POST op de google maps. Adres en contacten DE POST
Location of DE POST on the google maps. Address and contacts of DE POST

Andere gerelateerde bedrijven als come DE POST DE POST: COIFFURE ETIENNE | GEERT DE BRABANDER | ERWIN MARKEY | Emils | ART ET COIFFURE

Other related companies as DE POST: COIFFURE ETIENNE | GEERT DE BRABANDER | ERWIN MARKEY | Emils | ART ET COIFFURE

DE POST is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE POST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf DE POST bevindt zich op het adres: NOORDOMSTRAAT 8; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Bureaux de poste. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DE POST is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE POST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE POST, openstaande posities, locatie van DE POST op de kaart.

DE POST is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE POST, company assigned to the tax number BE08378692626. The company DE POST is located at the address: NOORDOMSTRAAT 8; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. Bureaux de poste. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DE POST is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE POST is not available. You also can look at reviews of DE POST, open positions, location of DE POST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE POST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE POST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE POST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE POST, employees, financial statistics.