BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU

Contactgegevens BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPALAAN 17; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11210588 (+32-11210588) 11210588 (+32-11210588)

Fax (fax): +32 (13) 315-75-44 +32 (13) 315-75-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU
Products information BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE08673950195
Ondernemingsnummer: 5620574951
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Banques and organismes de cr茅dit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU
(Get full report from official database of BE for BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU
Addition kinds of activities for BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU

592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
28990111. Oranje olie | Orange oil
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. Laat een reactie achter voor BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. Leave a respond for BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU. BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU op de google maps. Adres en contacten BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU
Location of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU on the google maps. Address and contacts of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: CARMANNE MICHEL | CENTRE HOSPITALIER REGIONAL DE LA CITADELLE STE-ROSALIE | BRABANT-VEREERTBRUGGHEN | Bridge (Den) | WILLY WOUTERS

Other related companies as BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU: CARMANNE MICHEL | CENTRE HOSPITALIER REGIONAL DE LA CITADELLE STE-ROSALIE | BRABANT-VEREERTBRUGGHEN | Bridge (Den) | WILLY WOUTERS

BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673950195. Het bedrijf BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU bevindt zich op het adres: EUROPALAAN 17; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Banques and organismes de cr茅dit. Lijst met producten zijn Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, openstaande posities, locatie van BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU op de kaart.

BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, company assigned to the tax number BE08673950195. The company BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is located at the address: EUROPALAAN 17; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Banques and organismes de cr茅dit. List of products are Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU is not available. You also can look at reviews of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, open positions, location of BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOMANS ADVIES-& BEMIDDELINGSBUREAU, employees, financial statistics.