VINCENT MAGNUS

Contactgegevens VINCENT MAGNUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCENT MAGNUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCENT MAGNUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VICTOR-TESCH 80; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63224059 (+32-63224059) 63224059 (+32-63224059)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCENT MAGNUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCENT MAGNUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCENT MAGNUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCENT MAGNUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCENT MAGNUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCENT MAGNUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCENT MAGNUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCENT MAGNUS
Products information VINCENT MAGNUS

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Syndics.. Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCENT MAGNUS
(Get full report from official database of BE for VINCENT MAGNUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCENT MAGNUS
Addition kinds of activities for VINCENT MAGNUS

35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij VINCENT MAGNUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCENT MAGNUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCENT MAGNUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCENT MAGNUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van VINCENT MAGNUS in sociale netwerken
Look for responds of VINCENT MAGNUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCENT MAGNUS. Laat een reactie achter voor VINCENT MAGNUS. VINCENT MAGNUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCENT MAGNUS. Leave a respond for VINCENT MAGNUS. VINCENT MAGNUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCENT MAGNUS op de google maps. Adres en contacten VINCENT MAGNUS
Location of VINCENT MAGNUS on the google maps. Address and contacts of VINCENT MAGNUS

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCENT MAGNUS VINCENT MAGNUS: H.B.M. SPAARBANK | MUTUALIT? SOCIALISTE | HUGUES HUBLET | A.M.C. | TML

Other related companies as VINCENT MAGNUS: H.B.M. SPAARBANK | MUTUALIT? SOCIALISTE | HUGUES HUBLET | A.M.C. | TML

VINCENT MAGNUS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCENT MAGNUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf VINCENT MAGNUS bevindt zich op het adres: AVENUE VICTOR-TESCH 80; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics.. Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VINCENT MAGNUS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCENT MAGNUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCENT MAGNUS, openstaande posities, locatie van VINCENT MAGNUS op de kaart.

VINCENT MAGNUS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCENT MAGNUS, company assigned to the tax number BE05974060058. The company VINCENT MAGNUS is located at the address: AVENUE VICTOR-TESCH 80; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics.. Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VINCENT MAGNUS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCENT MAGNUS is not available. You also can look at reviews of VINCENT MAGNUS, open positions, location of VINCENT MAGNUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCENT MAGNUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCENT MAGNUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCENT MAGNUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCENT MAGNUS, employees, financial statistics.