?TKINDT ALAIN

Contactgegevens ?TKINDT ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?TKINDT ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

?TKINDT ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AZALEALAAN 3; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36661715 (+32-36661715) 36661715 (+32-36661715)

Fax (fax): +32 (53) 186-44-20 +32 (53) 186-44-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?TKINDT ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?TKINDT ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?TKINDT ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?TKINDT ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?TKINDT ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?TKINDT ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?TKINDT ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?TKINDT ALAIN
Products information ?TKINDT ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE02148071289
Ondernemingsnummer: 4631805419
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?TKINDT ALAIN
(Get full report from official database of BE for ?TKINDT ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?TKINDT ALAIN
Addition kinds of activities for ?TKINDT ALAIN

358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
34430110. Brandstoftanks (olie, gas, enz.), Metalen plaat | Fuel tanks (oil, gas, etc.), metal plate
36350000. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij ?TKINDT ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?TKINDT ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?TKINDT ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?TKINDT ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van ?TKINDT ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of ?TKINDT ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?TKINDT ALAIN. Laat een reactie achter voor ?TKINDT ALAIN. ?TKINDT ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?TKINDT ALAIN. Leave a respond for ?TKINDT ALAIN. ?TKINDT ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?TKINDT ALAIN op de google maps. Adres en contacten ?TKINDT ALAIN
Location of ?TKINDT ALAIN on the google maps. Address and contacts of ?TKINDT ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ?TKINDT ALAIN ?TKINDT ALAIN: BBL | ST. JACQUES | SPEEDY BELGIUM | DIDIER DE COSTER | De Fruitschuur

Other related companies as ?TKINDT ALAIN: BBL | ST. JACQUES | SPEEDY BELGIUM | DIDIER DE COSTER | De Fruitschuur

?TKINDT ALAIN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?TKINDT ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02148071289. Het bedrijf ?TKINDT ALAIN bevindt zich op het adres: AZALEALAAN 3; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ?TKINDT ALAIN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?TKINDT ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?TKINDT ALAIN, openstaande posities, locatie van ?TKINDT ALAIN op de kaart.

?TKINDT ALAIN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?TKINDT ALAIN, company assigned to the tax number BE02148071289. The company ?TKINDT ALAIN is located at the address: AZALEALAAN 3; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ?TKINDT ALAIN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ?TKINDT ALAIN is not available. You also can look at reviews of ?TKINDT ALAIN, open positions, location of ?TKINDT ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?TKINDT ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?TKINDT ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?TKINDT ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?TKINDT ALAIN, employees, financial statistics.