ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Private companiesPrimary Metal Industries • ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Contactgegevens ZAKENKANTOOR DE SUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR DE SUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENESTRAAT 34; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50500656 (+32-50500656) 50500656 (+32-50500656)

Fax (fax): +32 (14) 960-46-84 +32 (14) 960-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR DE SUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR DE SUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR DE SUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR DE SUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR DE SUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Products information ZAKENKANTOOR DE SUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE02177734375
Ondernemingsnummer: 1159027099
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR DE SUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR DE SUTTER

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij ZAKENKANTOOR DE SUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR DE SUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR DE SUTTER in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR DE SUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER. ZAKENKANTOOR DE SUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Leave a respond for ZAKENKANTOOR DE SUTTER. ZAKENKANTOOR DE SUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR DE SUTTER op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Location of ZAKENKANTOOR DE SUTTER on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR DE SUTTER ZAKENKANTOOR DE SUTTER: Etathome/RCA | Nalco Belgium | DOMINIQUE PAJOT | D.G. Oils | VIP BUS CHIARA

Other related companies as ZAKENKANTOOR DE SUTTER: Etathome/RCA | Nalco Belgium | DOMINIQUE PAJOT | D.G. Oils | VIP BUS CHIARA

ZAKENKANTOOR DE SUTTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR DE SUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02177734375. Het bedrijf ZAKENKANTOOR DE SUTTER bevindt zich op het adres: GROENESTRAAT 34; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR DE SUTTER is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR DE SUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR DE SUTTER, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR DE SUTTER op de kaart.

ZAKENKANTOOR DE SUTTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR DE SUTTER, company assigned to the tax number BE02177734375. The company ZAKENKANTOOR DE SUTTER is located at the address: GROENESTRAAT 34; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR DE SUTTER is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR DE SUTTER is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR DE SUTTER, open positions, location of ZAKENKANTOOR DE SUTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR DE SUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR DE SUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR DE SUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR DE SUTTER, employees, financial statistics.