VLEESHOUWERS-BOHEZ

Contactgegevens VLEESHOUWERS-BOHEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEESHOUWERS-BOHEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEESHOUWERS-BOHEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE DREVE 11; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93886520 (+32-93886520) 93886520 (+32-93886520)

Fax (fax): +32 (58) 365-48-81 +32 (58) 365-48-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEESHOUWERS-BOHEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEESHOUWERS-BOHEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEESHOUWERS-BOHEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEESHOUWERS-BOHEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEESHOUWERS-BOHEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEESHOUWERS-BOHEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEESHOUWERS-BOHEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEESHOUWERS-BOHEZ
Products information VLEESHOUWERS-BOHEZ

BTW identificatienummer (tax): BE03574645996
Ondernemingsnummer: 3450225830
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEESHOUWERS-BOHEZ
(Get full report from official database of BE for VLEESHOUWERS-BOHEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEESHOUWERS-BOHEZ
Addition kinds of activities for VLEESHOUWERS-BOHEZ

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
28999926. Huishoudelijke tinten of kleurstoffen | Household tints or dyes
50210110. Theater zetels | Theater seats
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec

Werken bij VLEESHOUWERS-BOHEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEESHOUWERS-BOHEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEESHOUWERS-BOHEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEESHOUWERS-BOHEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

Zoek naar antwoorden van VLEESHOUWERS-BOHEZ in sociale netwerken
Look for responds of VLEESHOUWERS-BOHEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEESHOUWERS-BOHEZ. Laat een reactie achter voor VLEESHOUWERS-BOHEZ. VLEESHOUWERS-BOHEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEESHOUWERS-BOHEZ. Leave a respond for VLEESHOUWERS-BOHEZ. VLEESHOUWERS-BOHEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEESHOUWERS-BOHEZ op de google maps. Adres en contacten VLEESHOUWERS-BOHEZ
Location of VLEESHOUWERS-BOHEZ on the google maps. Address and contacts of VLEESHOUWERS-BOHEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEESHOUWERS-BOHEZ VLEESHOUWERS-BOHEZ: D'ANDREA & FILS (ENTREPRISE)SA SA | Brigitte | Etienne | ABEN G. | OLINGER OIL

Other related companies as VLEESHOUWERS-BOHEZ: D'ANDREA & FILS (ENTREPRISE)SA SA | Brigitte | Etienne | ABEN G. | OLINGER OIL

VLEESHOUWERS-BOHEZ is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEESHOUWERS-BOHEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03574645996. Het bedrijf VLEESHOUWERS-BOHEZ bevindt zich op het adres: DE DREVE 11; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VLEESHOUWERS-BOHEZ is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEESHOUWERS-BOHEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEESHOUWERS-BOHEZ, openstaande posities, locatie van VLEESHOUWERS-BOHEZ op de kaart.

VLEESHOUWERS-BOHEZ is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEESHOUWERS-BOHEZ, company assigned to the tax number BE03574645996. The company VLEESHOUWERS-BOHEZ is located at the address: DE DREVE 11; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VLEESHOUWERS-BOHEZ is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEESHOUWERS-BOHEZ is not available. You also can look at reviews of VLEESHOUWERS-BOHEZ, open positions, location of VLEESHOUWERS-BOHEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEESHOUWERS-BOHEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEESHOUWERS-BOHEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEESHOUWERS-BOHEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEESHOUWERS-BOHEZ, employees, financial statistics.