VERZEKERINGEN ASSUBEL

Contactgegevens VERZEKERINGEN ASSUBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGEN ASSUBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGEN ASSUBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTHUISSTRAAT 15; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14303312 (+32-14303312) 14303312 (+32-14303312)

Fax (fax): +32 (11) 939-40-91 +32 (11) 939-40-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGEN ASSUBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGEN ASSUBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGEN ASSUBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGEN ASSUBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGEN ASSUBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGEN ASSUBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGEN ASSUBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGEN ASSUBEL
Products information VERZEKERINGEN ASSUBEL

BTW identificatienummer (tax): BE07716491699
Ondernemingsnummer: 7214141845
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGEN ASSUBEL
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGEN ASSUBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGEN ASSUBEL
Addition kinds of activities for VERZEKERINGEN ASSUBEL

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
38260107. fotometers | Photometers

Werken bij VERZEKERINGEN ASSUBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGEN ASSUBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGEN ASSUBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGEN ASSUBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGEN ASSUBEL in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGEN ASSUBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGEN ASSUBEL. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGEN ASSUBEL. VERZEKERINGEN ASSUBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGEN ASSUBEL. Leave a respond for VERZEKERINGEN ASSUBEL. VERZEKERINGEN ASSUBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGEN ASSUBEL op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGEN ASSUBEL
Location of VERZEKERINGEN ASSUBEL on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGEN ASSUBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGEN ASSUBEL VERZEKERINGEN ASSUBEL: F.C. NEDERZWALM | Saey Staal | OPTIQUE VOGUE | VERCAN | DAMBRAIN

Other related companies as VERZEKERINGEN ASSUBEL: F.C. NEDERZWALM | Saey Staal | OPTIQUE VOGUE | VERCAN | DAMBRAIN

VERZEKERINGEN ASSUBEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGEN ASSUBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07716491699. Het bedrijf VERZEKERINGEN ASSUBEL bevindt zich op het adres: GASTHUISSTRAAT 15; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGEN ASSUBEL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGEN ASSUBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGEN ASSUBEL, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGEN ASSUBEL op de kaart.

VERZEKERINGEN ASSUBEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGEN ASSUBEL, company assigned to the tax number BE07716491699. The company VERZEKERINGEN ASSUBEL is located at the address: GASTHUISSTRAAT 15; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VERZEKERINGEN ASSUBEL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGEN ASSUBEL is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGEN ASSUBEL, open positions, location of VERZEKERINGEN ASSUBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGEN ASSUBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGEN ASSUBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGEN ASSUBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGEN ASSUBEL, employees, financial statistics.