PRESS - EX- PRESS

Contactgegevens PRESS - EX- PRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRESS - EX- PRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRESS - EX- PRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOS SMEETSLAAN 29 -31; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89760054 (+32-89760054) 89760054 (+32-89760054)

Fax (fax): +32 (56) 209-93-42 +32 (56) 209-93-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRESS - EX- PRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRESS - EX- PRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRESS - EX- PRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRESS - EX- PRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRESS - EX- PRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRESS - EX- PRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRESS - EX- PRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRESS - EX- PRESS
Products information PRESS - EX- PRESS

BTW identificatienummer (tax): BE04551330566
Ondernemingsnummer: 8439117431
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRESS - EX- PRESS
(Get full report from official database of BE for PRESS - EX- PRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRESS - EX- PRESS
Addition kinds of activities for PRESS - EX- PRESS

34999916. Marine horens, perslucht of stoom | Marine horns, compressed air or steam
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
51129904. enveloppen | Envelopes
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'
83220607. Verwijzingsdienst voor persoonlijke en sociale problemen | Referral service for personal and social problems

Werken bij PRESS - EX- PRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRESS - EX- PRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRESS - EX- PRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRESS - EX- PRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van PRESS - EX- PRESS in sociale netwerken
Look for responds of PRESS - EX- PRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRESS - EX- PRESS. Laat een reactie achter voor PRESS - EX- PRESS. PRESS - EX- PRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRESS - EX- PRESS. Leave a respond for PRESS - EX- PRESS. PRESS - EX- PRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRESS - EX- PRESS op de google maps. Adres en contacten PRESS - EX- PRESS
Location of PRESS - EX- PRESS on the google maps. Address and contacts of PRESS - EX- PRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRESS - EX- PRESS PRESS - EX- PRESS: Peters Maschinenbau M P E | CAR WASH MISTER SUPER | GERONIKA ELEKTRO NV | De Clercq Ingrid | HOLIDAY INN

Other related companies as PRESS - EX- PRESS: Peters Maschinenbau M P E | CAR WASH MISTER SUPER | GERONIKA ELEKTRO NV | De Clercq Ingrid | HOLIDAY INN

PRESS - EX- PRESS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRESS - EX- PRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04551330566. Het bedrijf PRESS - EX- PRESS bevindt zich op het adres: JOS SMEETSLAAN 29 -31; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van PRESS - EX- PRESS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRESS - EX- PRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRESS - EX- PRESS, openstaande posities, locatie van PRESS - EX- PRESS op de kaart.

PRESS - EX- PRESS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRESS - EX- PRESS, company assigned to the tax number BE04551330566. The company PRESS - EX- PRESS is located at the address: JOS SMEETSLAAN 29 -31; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec..
The main activity of PRESS - EX- PRESS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRESS - EX- PRESS is not available. You also can look at reviews of PRESS - EX- PRESS, open positions, location of PRESS - EX- PRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRESS - EX- PRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRESS - EX- PRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRESS - EX- PRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRESS - EX- PRESS, employees, financial statistics.