VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN
Private companiesReal Estate • VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN

Contactgegevens VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAKELSESTEENWEG 561; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54502333 (+32-54502333) 54502333 (+32-54502333)

Fax (fax): +32 (57) 246-31-36 +32 (57) 246-31-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN
Products information VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06228668212
Ondernemingsnummer: 7483032226
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN

223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. Leave a respond for VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN. VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN
Location of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: LIGUE DES FAMILLES | Start lettering is an art | B M P & CY BELGIUM | H.P.A.-DEP.ONDERWIJS | Decaur SPRL

Other related companies as VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN: LIGUE DES FAMILLES | Start lettering is an art | B M P & CY BELGIUM | H.P.A.-DEP.ONDERWIJS | Decaur SPRL

VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06228668212. Het bedrijf VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: BRAKELSESTEENWEG 561; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN op de kaart.

VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE06228668212. The company VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is located at the address: BRAKELSESTEENWEG 561; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, open positions, location of VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN EESBEKE ERWIN STERVERZEKERINGEN, employees, financial statistics.