VAN DUYSE VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • VAN DUYSE VERZEKERINGEN
Private companiesAgricultural Production - Crops • VAN DUYSE VERZEKERINGEN

Contactgegevens VAN DUYSE VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DUYSE VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DUYSE VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLENLAAN 47; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37799984 (+32-37799984) 37799984 (+32-37799984)

Fax (fax): +32 (56) 626-96-87 +32 (56) 626-96-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DUYSE VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DUYSE VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DUYSE VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DUYSE VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DUYSE VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DUYSE VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DUYSE VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DUYSE VERZEKERINGEN
Products information VAN DUYSE VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03619140625
Ondernemingsnummer: 2741058349
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DUYSE VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for VAN DUYSE VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DUYSE VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for VAN DUYSE VERZEKERINGEN

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
175101. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
308904. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
38429919. Sterilisatoren, ziekenhuis en chirurgisch | Sterilizers, hospital and surgical
58120701. Oesterbar | Oyster bar
86610129. Synagoge | Synagogue
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij VAN DUYSE VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DUYSE VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DUYSE VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DUYSE VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van VAN DUYSE VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DUYSE VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DUYSE VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor VAN DUYSE VERZEKERINGEN. VAN DUYSE VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DUYSE VERZEKERINGEN. Leave a respond for VAN DUYSE VERZEKERINGEN. VAN DUYSE VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DUYSE VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten VAN DUYSE VERZEKERINGEN
Location of VAN DUYSE VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of VAN DUYSE VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DUYSE VERZEKERINGEN VAN DUYSE VERZEKERINGEN: FREDERICKX | Vallons Romain | Demeyer K | Van Eeckhoutte M | LA POSTE

Other related companies as VAN DUYSE VERZEKERINGEN: FREDERICKX | Vallons Romain | Demeyer K | Van Eeckhoutte M | LA POSTE

VAN DUYSE VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DUYSE VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03619140625. Het bedrijf VAN DUYSE VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: POLENLAAN 47; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VAN DUYSE VERZEKERINGEN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DUYSE VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DUYSE VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van VAN DUYSE VERZEKERINGEN op de kaart.

VAN DUYSE VERZEKERINGEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DUYSE VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE03619140625. The company VAN DUYSE VERZEKERINGEN is located at the address: POLENLAAN 47; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VAN DUYSE VERZEKERINGEN is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DUYSE VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of VAN DUYSE VERZEKERINGEN, open positions, location of VAN DUYSE VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DUYSE VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DUYSE VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DUYSE VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DUYSE VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.