SEGAS

Contactgegevens SEGAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARIE-CHRISTINE 57; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24200444 (+32-24200444) 24200444 (+32-24200444)

Fax (fax): +32 (65) 115-94-59 +32 (65) 115-94-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGAS
Products information SEGAS

BTW identificatienummer (tax): BE02575988769
Ondernemingsnummer: 6367095947
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGAS
(Get full report from official database of BE for SEGAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGAS
Addition kinds of activities for SEGAS

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
285102. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
37159906. Aanhangwagens of bestelwagens voor het vervoer van paarden | Trailers or vans for transporting horses
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij SEGAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGAS. Looking for open vacancies in other companies

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van SEGAS in sociale netwerken
Look for responds of SEGAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGAS. Laat een reactie achter voor SEGAS. SEGAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGAS. Leave a respond for SEGAS. SEGAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGAS op de google maps. Adres en contacten SEGAS
Location of SEGAS on the google maps. Address and contacts of SEGAS

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGAS SEGAS: SLAGERIJ JAN | Rebry L | COURTIER EN CR?DITS | STED. OPENB. BIBLIOTHEEK(CENTRALE INSCHRIJVINGEN) | KAREL LUYCKX

Other related companies as SEGAS: SLAGERIJ JAN | Rebry L | COURTIER EN CR?DITS | STED. OPENB. BIBLIOTHEEK(CENTRALE INSCHRIJVINGEN) | KAREL LUYCKX

SEGAS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02575988769. Het bedrijf SEGAS bevindt zich op het adres: RUE MARIE-CHRISTINE 57; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van SEGAS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGAS, openstaande posities, locatie van SEGAS op de kaart.

SEGAS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGAS, company assigned to the tax number BE02575988769. The company SEGAS is located at the address: RUE MARIE-CHRISTINE 57; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of SEGAS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGAS is not available. You also can look at reviews of SEGAS, open positions, location of SEGAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGAS, employees, financial statistics.