FLBEL-TUFT BVBA

Contactgegevens FLBEL-TUFT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEL-TUFT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEL-TUFT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drieskouter 5 8573 Anzegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-68-77-22 32-56-68-77-22

Fax (fax): 32-56-68-05-86 32-56-68-05-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEL-TUFT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEL-TUFT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEL-TUFT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEL-TUFT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEL-TUFT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEL-TUFT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEL-TUFT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEL-TUFT BVBA
Products information FLBEL-TUFT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09238647460
Ondernemingsnummer: 5842498779
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLBEL-TUFT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEL-TUFT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBEL-TUFT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEL-TUFT BVBA
Addition kinds of activities for FLBEL-TUFT BVBA

28990105. Essentiële oliën | Essential oils
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
34989907. Tube fabricage (contract buigen en vormen) | Tube fabricating (contract bending and shaping)
50630209. Hang- en bevestigingsapparatuur, elektrisch | Hanging and fastening devices, electrical

Werken bij FLBEL-TUFT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEL-TUFT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEL-TUFT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEL-TUFT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Zoek naar antwoorden van FLBEL-TUFT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBEL-TUFT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEL-TUFT BVBA. Laat een reactie achter voor FLBEL-TUFT BVBA. FLBEL-TUFT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEL-TUFT BVBA. Leave a respond for FLBEL-TUFT BVBA. FLBEL-TUFT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEL-TUFT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBEL-TUFT BVBA
Location of FLBEL-TUFT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBEL-TUFT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEL-TUFT BVBA FLBEL-TUFT BVBA: 'T VIERKANT | DESTRUCGUEPES | SANDWICHERIE IMPERIALE | Vini D'arte | Salmon, Thierry

Other related companies as FLBEL-TUFT BVBA: 'T VIERKANT | DESTRUCGUEPES | SANDWICHERIE IMPERIALE | Vini D'arte | Salmon, Thierry

FLBEL-TUFT BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEL-TUFT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09238647460. Het bedrijf FLBEL-TUFT BVBA bevindt zich op het adres: Drieskouter 5 8573 Anzegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBEL-TUFT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEL-TUFT BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEL-TUFT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEL-TUFT BVBA, openstaande posities, locatie van FLBEL-TUFT BVBA op de kaart.

FLBEL-TUFT BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBEL-TUFT BVBA, company assigned to the tax number BE09238647460. The company FLBEL-TUFT BVBA is located at the address: Drieskouter 5 8573 Anzegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBEL-TUFT BVBA were not found.
The main activity of FLBEL-TUFT BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEL-TUFT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBEL-TUFT BVBA, open positions, location of FLBEL-TUFT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEL-TUFT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEL-TUFT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEL-TUFT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEL-TUFT BVBA, employees, financial statistics.