KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE
Private companiesPaper and Allied Products • KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE

Contactgegevens KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERLAAN 62; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51511342 (+32-51511342) 51511342 (+32-51511342)

Fax (fax): +32 (83) 192-46-92 +32 (83) 192-46-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE
Products information KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE

BTW identificatienummer (tax): BE01923400878
Ondernemingsnummer: 1768218994
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE
(Get full report from official database of BE for KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE
Addition kinds of activities for KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE

109903. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
35690100. filters | Filters
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school

Werken bij KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE in sociale netwerken
Look for responds of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. Laat een reactie achter voor KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. Leave a respond for KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE. KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE op de google maps. Adres en contacten KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE
Location of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE on the google maps. Address and contacts of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: Intermedia | Van Himme-Buyle | Struyfs | PARCS A CONTENEURS RUMES | MAISON DEGREEF

Other related companies as KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE: Intermedia | Van Himme-Buyle | Struyfs | PARCS A CONTENEURS RUMES | MAISON DEGREEF

KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01923400878. Het bedrijf KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE bevindt zich op het adres: IJZERLAAN 62; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile..
De hoofdactiviteit van KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, openstaande posities, locatie van KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE op de kaart.

KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, company assigned to the tax number BE01923400878. The company KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is located at the address: IJZERLAAN 62; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile..
The main activity of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE is not available. You also can look at reviews of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, open positions, location of KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC VERZEKERINGEN DIKSMUIDE, employees, financial statistics.