JEAN PIERRE

Contactgegevens JEAN PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AVIATEUR HUENS 49BB; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26534070 (+32-26534070) 26534070 (+32-26534070)

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN PIERRE
Products information JEAN PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN PIERRE
(Get full report from official database of BE for JEAN PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN PIERRE
Addition kinds of activities for JEAN PIERRE

442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
02539902. Turkije boerderij | Turkey farm
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij JEAN PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van JEAN PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN PIERRE. Laat een reactie achter voor JEAN PIERRE. JEAN PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN PIERRE. Leave a respond for JEAN PIERRE. JEAN PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN PIERRE op de google maps. Adres en contacten JEAN PIERRE
Location of JEAN PIERRE on the google maps. Address and contacts of JEAN PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN PIERRE JEAN PIERRE: RITA RENNEN | UNIC | Coin Epicerie | VSB Consult BVBA | DEGRO?S VEESHOP

Other related companies as JEAN PIERRE: RITA RENNEN | UNIC | Coin Epicerie | VSB Consult BVBA | DEGRO?S VEESHOP

JEAN PIERRE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf JEAN PIERRE bevindt zich op het adres: RUE AVIATEUR HUENS 49BB; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles..
De hoofdactiviteit van JEAN PIERRE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN PIERRE, openstaande posities, locatie van JEAN PIERRE op de kaart.

JEAN PIERRE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN PIERRE, company assigned to the tax number BE03303833007. The company JEAN PIERRE is located at the address: RUE AVIATEUR HUENS 49BB; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles..
The main activity of JEAN PIERRE is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN PIERRE is not available. You also can look at reviews of JEAN PIERRE, open positions, location of JEAN PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN PIERRE, employees, financial statistics.