J.M. MARECHAL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • J.M. MARECHAL
Private companiesMetal Mining • J.M. MARECHAL

Contactgegevens J.M. MARECHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M. MARECHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M. MARECHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VISE 806; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43624644 (+32-43624644) 43624644 (+32-43624644)

Fax (fax): +32 (82) 457-48-83 +32 (82) 457-48-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M. MARECHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M. MARECHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M. MARECHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M. MARECHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M. MARECHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M. MARECHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M. MARECHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M. MARECHAL
Products information J.M. MARECHAL

BTW identificatienummer (tax): BE05045166015
Ondernemingsnummer: 4457122802
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance Automobile.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M. MARECHAL
(Get full report from official database of BE for J.M. MARECHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M. MARECHAL
Addition kinds of activities for J.M. MARECHAL

2111. sigaretten | Cigarettes
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij J.M. MARECHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M. MARECHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M. MARECHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M. MARECHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

Zoek naar antwoorden van J.M. MARECHAL in sociale netwerken
Look for responds of J.M. MARECHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M. MARECHAL. Laat een reactie achter voor J.M. MARECHAL. J.M. MARECHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M. MARECHAL. Leave a respond for J.M. MARECHAL. J.M. MARECHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M. MARECHAL op de google maps. Adres en contacten J.M. MARECHAL
Location of J.M. MARECHAL on the google maps. Address and contacts of J.M. MARECHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M. MARECHAL J.M. MARECHAL: Ateliers Marin SPRL | WINTERHALTER | Danczuk B SA | C?CILE DEMBLON | D. BEECKMAN

Other related companies as J.M. MARECHAL: Ateliers Marin SPRL | WINTERHALTER | Danczuk B SA | C?CILE DEMBLON | D. BEECKMAN

J.M. MARECHAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M. MARECHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045166015. Het bedrijf J.M. MARECHAL bevindt zich op het adres: RUE DE VISE 806; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile..
De hoofdactiviteit van J.M. MARECHAL is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M. MARECHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M. MARECHAL, openstaande posities, locatie van J.M. MARECHAL op de kaart.

J.M. MARECHAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M. MARECHAL, company assigned to the tax number BE05045166015. The company J.M. MARECHAL is located at the address: RUE DE VISE 806; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile..
The main activity of J.M. MARECHAL is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M. MARECHAL is not available. You also can look at reviews of J.M. MARECHAL, open positions, location of J.M. MARECHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M. MARECHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M. MARECHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M. MARECHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M. MARECHAL, employees, financial statistics.