LE CYGNE TEINTURERIE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LE CYGNE TEINTURERIE
Private companiesTobacco Products • LE CYGNE TEINTURERIE

Contactgegevens LE CYGNE TEINTURERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CYGNE TEINTURERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CYGNE TEINTURERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SOUS LE CHآTEAU 14; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85214164 (+32-85214164) 85214164 (+32-85214164)

Fax (fax): +32 (12) 536-57-55 +32 (12) 536-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CYGNE TEINTURERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CYGNE TEINTURERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CYGNE TEINTURERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CYGNE TEINTURERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CYGNE TEINTURERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CYGNE TEINTURERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CYGNE TEINTURERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CYGNE TEINTURERIE
Products information LE CYGNE TEINTURERIE

BTW identificatienummer (tax): BE02477111816
Ondernemingsnummer: 5943023681
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Nettoyage à Sec.. Activités: Repassage, Blanchisserie, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Teinturerie, Nettoyage à Sec Industriel, Raccommodages, Nettoyage à Sec. Services: Service de Nuit, Service de Luxe, Ramassage & Livraison à Domicile, Service en un Jour.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CYGNE TEINTURERIE
(Get full report from official database of BE for LE CYGNE TEINTURERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CYGNE TEINTURERIE
Addition kinds of activities for LE CYGNE TEINTURERIE

22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies

Werken bij LE CYGNE TEINTURERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CYGNE TEINTURERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CYGNE TEINTURERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CYGNE TEINTURERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Student houtbewerking m/v (357/18083) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij de geschikte jobstudent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt? Onze klant is een groeiende onderneming die zich bezighoudt met verpakkingsoplossingen voor haar klanten. Zij verkopen, kopen, repareren en produceren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Bij hen kan je terecht voor alle soorten en maten pallets in de ruimste zin van het woord. De leveringen gebeuren hoofdzakelijk in Midden- en Noord-Europa. Omwille van sterke groei, zijn wij op zoek naar een jobstudent magazijnier M/V die bij voorkeur 2 à 3 dagen per week beschikbaar is. Takenpakket: Paletten en opzetranden uitsorteren Paletten ontnestelen Paletten repareren Opzetranden schuren Goederen klaarzetten voor transport Magazijn ordelijk en proper houden/maken Dagen en uren zijn te bespreken, maar bij voorkeur werk je op volgende dagen: dinsdag en woensdag van 8 tot 17u donderdag van 8 tot 15u

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van LE CYGNE TEINTURERIE in sociale netwerken
Look for responds of LE CYGNE TEINTURERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CYGNE TEINTURERIE. Laat een reactie achter voor LE CYGNE TEINTURERIE. LE CYGNE TEINTURERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CYGNE TEINTURERIE. Leave a respond for LE CYGNE TEINTURERIE. LE CYGNE TEINTURERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CYGNE TEINTURERIE op de google maps. Adres en contacten LE CYGNE TEINTURERIE
Location of LE CYGNE TEINTURERIE on the google maps. Address and contacts of LE CYGNE TEINTURERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CYGNE TEINTURERIE LE CYGNE TEINTURERIE: V.D.K. SPAARBANK | COIFFURE VERBIST | ECURIE ST-MARTIN | Bouhy M-D | MOBI-PRO

Other related companies as LE CYGNE TEINTURERIE: V.D.K. SPAARBANK | COIFFURE VERBIST | ECURIE ST-MARTIN | Bouhy M-D | MOBI-PRO

LE CYGNE TEINTURERIE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CYGNE TEINTURERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477111816. Het bedrijf LE CYGNE TEINTURERIE bevindt zich op het adres: RUE SOUS LE CHآTEAU 14; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec.. Activités: Repassage, Blanchisserie, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Teinturerie, Nettoyage à Sec Industriel, Raccommodages, Nettoyage à Sec. Services: Service de Nuit, Service de Luxe, Ramassage & Livraison à Domicile, Service en un Jour..
De hoofdactiviteit van LE CYGNE TEINTURERIE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CYGNE TEINTURERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CYGNE TEINTURERIE, openstaande posities, locatie van LE CYGNE TEINTURERIE op de kaart.

LE CYGNE TEINTURERIE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CYGNE TEINTURERIE, company assigned to the tax number BE02477111816. The company LE CYGNE TEINTURERIE is located at the address: RUE SOUS LE CHآTEAU 14; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec.. Activités: Repassage, Blanchisserie, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Teinturerie, Nettoyage à Sec Industriel, Raccommodages, Nettoyage à Sec. Services: Service de Nuit, Service de Luxe, Ramassage & Livraison à Domicile, Service en un Jour..
The main activity of LE CYGNE TEINTURERIE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CYGNE TEINTURERIE is not available. You also can look at reviews of LE CYGNE TEINTURERIE, open positions, location of LE CYGNE TEINTURERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CYGNE TEINTURERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CYGNE TEINTURERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CYGNE TEINTURERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CYGNE TEINTURERIE, employees, financial statistics.