IRENEE BRACKE

Contactgegevens IRENEE BRACKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRENEE BRACKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRENEE BRACKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALSTRAAT 26; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93448441 (+32-93448441) 93448441 (+32-93448441)

Fax (fax): +32 (53) 445-18-79 +32 (53) 445-18-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRENEE BRACKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRENEE BRACKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRENEE BRACKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRENEE BRACKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRENEE BRACKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRENEE BRACKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRENEE BRACKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRENEE BRACKE
Products information IRENEE BRACKE

BTW identificatienummer (tax): BE01082672119
Ondernemingsnummer: 8612426757
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRENEE BRACKE
(Get full report from official database of BE for IRENEE BRACKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRENEE BRACKE
Addition kinds of activities for IRENEE BRACKE

109905. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij IRENEE BRACKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRENEE BRACKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRENEE BRACKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRENEE BRACKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van IRENEE BRACKE in sociale netwerken
Look for responds of IRENEE BRACKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRENEE BRACKE. Laat een reactie achter voor IRENEE BRACKE. IRENEE BRACKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRENEE BRACKE. Leave a respond for IRENEE BRACKE. IRENEE BRACKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRENEE BRACKE op de google maps. Adres en contacten IRENEE BRACKE
Location of IRENEE BRACKE on the google maps. Address and contacts of IRENEE BRACKE

Andere gerelateerde bedrijven als come IRENEE BRACKE IRENEE BRACKE: FONDEDILE BELGIUM NV | KOPERINO | TRANSPORT DE VRIESE | MICHA?L | ADDO

Other related companies as IRENEE BRACKE: FONDEDILE BELGIUM NV | KOPERINO | TRANSPORT DE VRIESE | MICHA?L | ADDO

IRENEE BRACKE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRENEE BRACKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01082672119. Het bedrijf IRENEE BRACKE bevindt zich op het adres: KANAALSTRAAT 26; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van IRENEE BRACKE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRENEE BRACKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRENEE BRACKE, openstaande posities, locatie van IRENEE BRACKE op de kaart.

IRENEE BRACKE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRENEE BRACKE, company assigned to the tax number BE01082672119. The company IRENEE BRACKE is located at the address: KANAALSTRAAT 26; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 119,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of IRENEE BRACKE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IRENEE BRACKE is not available. You also can look at reviews of IRENEE BRACKE, open positions, location of IRENEE BRACKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRENEE BRACKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRENEE BRACKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRENEE BRACKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRENEE BRACKE, employees, financial statistics.