LAVOIR ST.SةVERIN

Contactgegevens LAVOIR ST.SةVERIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVOIR ST.SةVERIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVOIR ST.SةVERIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-SةVERIN 69; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42211310 (+32-42211310) 42211310 (+32-42211310)

Fax (fax): +32 (67) 647-76-75 +32 (67) 647-76-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVOIR ST.SةVERIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVOIR ST.SةVERIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVOIR ST.SةVERIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVOIR ST.SةVERIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVOIR ST.SةVERIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVOIR ST.SةVERIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVOIR ST.SةVERIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVOIR ST.SةVERIN
Products information LAVOIR ST.SةVERIN

BTW identificatienummer (tax): BE02920959472
Ondernemingsnummer: 4646636962
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVOIR ST.SةVERIN
(Get full report from official database of BE for LAVOIR ST.SةVERIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVOIR ST.SةVERIN
Addition kinds of activities for LAVOIR ST.SةVERIN

2874. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
32910305. Staalwol | Steel wool
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
50929900. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec

Werken bij LAVOIR ST.SةVERIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVOIR ST.SةVERIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVOIR ST.SةVERIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVOIR ST.SةVERIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van LAVOIR ST.SةVERIN in sociale netwerken
Look for responds of LAVOIR ST.SةVERIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVOIR ST.SةVERIN. Laat een reactie achter voor LAVOIR ST.SةVERIN. LAVOIR ST.SةVERIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVOIR ST.SةVERIN. Leave a respond for LAVOIR ST.SةVERIN. LAVOIR ST.SةVERIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVOIR ST.SةVERIN op de google maps. Adres en contacten LAVOIR ST.SةVERIN
Location of LAVOIR ST.SةVERIN on the google maps. Address and contacts of LAVOIR ST.SةVERIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVOIR ST.SةVERIN LAVOIR ST.SةVERIN: De Ceulaer E | HUIS JOLICOR | Fabry J | DE BRABANDERE | R.G.L.

Other related companies as LAVOIR ST.SةVERIN: De Ceulaer E | HUIS JOLICOR | Fabry J | DE BRABANDERE | R.G.L.

LAVOIR ST.SةVERIN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVOIR ST.SةVERIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920959472. Het bedrijf LAVOIR ST.SةVERIN bevindt zich op het adres: RUE SAINT-SةVERIN 69; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van LAVOIR ST.SةVERIN is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVOIR ST.SةVERIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVOIR ST.SةVERIN, openstaande posities, locatie van LAVOIR ST.SةVERIN op de kaart.

LAVOIR ST.SةVERIN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAVOIR ST.SةVERIN, company assigned to the tax number BE02920959472. The company LAVOIR ST.SةVERIN is located at the address: RUE SAINT-SةVERIN 69; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Salon-Lavoir..
The main activity of LAVOIR ST.SةVERIN is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVOIR ST.SةVERIN is not available. You also can look at reviews of LAVOIR ST.SةVERIN, open positions, location of LAVOIR ST.SةVERIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVOIR ST.SةVERIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVOIR ST.SةVERIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVOIR ST.SةVERIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVOIR ST.SةVERIN, employees, financial statistics.