GUIDO DE CLEENE-RUBBENS

Contactgegevens GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO DE CLEENE-RUBBENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGIJNENSTRAAT 168; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37769278 (+32-37769278) 37769278 (+32-37769278)

Fax (fax): +32 (57) 823-76-27 +32 (57) 823-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO DE CLEENE-RUBBENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO DE CLEENE-RUBBENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO DE CLEENE-RUBBENS
Products information GUIDO DE CLEENE-RUBBENS

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO DE CLEENE-RUBBENS
(Get full report from official database of BE for GUIDO DE CLEENE-RUBBENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO DE CLEENE-RUBBENS
Addition kinds of activities for GUIDO DE CLEENE-RUBBENS

7353. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
24490200. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van GUIDO DE CLEENE-RUBBENS in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. Laat een reactie achter voor GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. GUIDO DE CLEENE-RUBBENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. Leave a respond for GUIDO DE CLEENE-RUBBENS. GUIDO DE CLEENE-RUBBENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO DE CLEENE-RUBBENS op de google maps. Adres en contacten GUIDO DE CLEENE-RUBBENS
Location of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS on the google maps. Address and contacts of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO DE CLEENE-RUBBENS GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: FLI.C.T. COATINGS NV | MANEGE CANTER | PETRUS GEEROMS | A. MICHIELS | Dupont Medical NV

Other related companies as GUIDO DE CLEENE-RUBBENS: FLI.C.T. COATINGS NV | MANEGE CANTER | PETRUS GEEROMS | A. MICHIELS | Dupont Medical NV

GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf GUIDO DE CLEENE-RUBBENS bevindt zich op het adres: BEGIJNENSTRAAT 168; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, openstaande posities, locatie van GUIDO DE CLEENE-RUBBENS op de kaart.

GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, company assigned to the tax number BE05581848144. The company GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is located at the address: BEGIJNENSTRAAT 168; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS is not available. You also can look at reviews of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, open positions, location of GUIDO DE CLEENE-RUBBENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO DE CLEENE-RUBBENS, employees, financial statistics.