D.V.V

Contactgegevens D.V.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.V.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.V.V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINCENSTRAAT 5; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14439898 (+32-14439898) 14439898 (+32-14439898)

Fax (fax): +32 (19) 242-31-99 +32 (19) 242-31-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.V.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.V.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.V.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.V.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.V.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.V.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.V.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.V.V
Products information D.V.V

BTW identificatienummer (tax): BE01588592529
Ondernemingsnummer: 3882263183
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.V.V
(Get full report from official database of BE for D.V.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.V.V
Addition kinds of activities for D.V.V

295202. Siding materialen | Siding materials
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
20670000. Kauwgom | Chewing gum
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
45810301. Luchthaven | Airport
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
59899901. Steenkool | Coal

Werken bij D.V.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.V.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.V.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.V.V. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

Zoek naar antwoorden van D.V.V in sociale netwerken
Look for responds of D.V.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.V.V. Laat een reactie achter voor D.V.V. D.V.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.V.V. Leave a respond for D.V.V. D.V.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.V.V op de google maps. Adres en contacten D.V.V
Location of D.V.V on the google maps. Address and contacts of D.V.V

Andere gerelateerde bedrijven als come D.V.V D.V.V: Couppez D | Hébrant Jean | S. CAMPANARO | Bla bla bla caf茅 BVBA | Het Vijgeblad

Other related companies as D.V.V: Couppez D | Hébrant Jean | S. CAMPANARO | Bla bla bla caf茅 BVBA | Het Vijgeblad

D.V.V is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.V.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588592529. Het bedrijf D.V.V bevindt zich op het adres: PRINCENSTRAAT 5; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van D.V.V is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.V.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.V.V, openstaande posities, locatie van D.V.V op de kaart.

D.V.V is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.V.V, company assigned to the tax number BE01588592529. The company D.V.V is located at the address: PRINCENSTRAAT 5; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of D.V.V is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D.V.V is not available. You also can look at reviews of D.V.V, open positions, location of D.V.V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.V.V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.V.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.V.V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.V.V, employees, financial statistics.