ALAIN VAN NIEUWENHUYZE

Contactgegevens ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN VAN NIEUWENHUYZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HENRY DUNANT 2B36; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 27053320 (+32-27053320) 27053320 (+32-27053320)

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN VAN NIEUWENHUYZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN VAN NIEUWENHUYZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN VAN NIEUWENHUYZE
Products information ALAIN VAN NIEUWENHUYZE

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN VAN NIEUWENHUYZE
(Get full report from official database of BE for ALAIN VAN NIEUWENHUYZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN VAN NIEUWENHUYZE
Addition kinds of activities for ALAIN VAN NIEUWENHUYZE

1446. Industrieel zand | Industrial sand
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van ALAIN VAN NIEUWENHUYZE in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. Laat een reactie achter voor ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. ALAIN VAN NIEUWENHUYZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. Leave a respond for ALAIN VAN NIEUWENHUYZE. ALAIN VAN NIEUWENHUYZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN VAN NIEUWENHUYZE op de google maps. Adres en contacten ALAIN VAN NIEUWENHUYZE
Location of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE on the google maps. Address and contacts of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN VAN NIEUWENHUYZE ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: FLBARENTZ NV | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | R. SNOEYS | NUYTS WILLY | Leeuwke ('t)

Other related companies as ALAIN VAN NIEUWENHUYZE: FLBARENTZ NV | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | R. SNOEYS | NUYTS WILLY | Leeuwke ('t)

ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf ALAIN VAN NIEUWENHUYZE bevindt zich op het adres: AVENUE HENRY DUNANT 2B36; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, openstaande posities, locatie van ALAIN VAN NIEUWENHUYZE op de kaart.

ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, company assigned to the tax number BE08093872070. The company ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is located at the address: AVENUE HENRY DUNANT 2B36; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE is not available. You also can look at reviews of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, open positions, location of ALAIN VAN NIEUWENHUYZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN VAN NIEUWENHUYZE, employees, financial statistics.