ABDERRAHMAN AJNAOU

Contactgegevens ABDERRAHMAN AJNAOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABDERRAHMAN AJNAOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABDERRAHMAN AJNAOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'S-HERENSTRAAT 7; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32351520 32351520

Fax (fax): +32 (13) 971-42-71 +32 (13) 971-42-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABDERRAHMAN AJNAOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABDERRAHMAN AJNAOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABDERRAHMAN AJNAOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABDERRAHMAN AJNAOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABDERRAHMAN AJNAOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABDERRAHMAN AJNAOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABDERRAHMAN AJNAOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABDERRAHMAN AJNAOU
Products information ABDERRAHMAN AJNAOU

BTW identificatienummer (tax): BE09089508056
Ondernemingsnummer: 9552856445
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABDERRAHMAN AJNAOU
(Get full report from official database of BE for ABDERRAHMAN AJNAOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABDERRAHMAN AJNAOU
Addition kinds of activities for ABDERRAHMAN AJNAOU

261199. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
386103. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
38250230. Standaardcellen | Standard cells
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation

Werken bij ABDERRAHMAN AJNAOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABDERRAHMAN AJNAOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABDERRAHMAN AJNAOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABDERRAHMAN AJNAOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

Zoek naar antwoorden van ABDERRAHMAN AJNAOU in sociale netwerken
Look for responds of ABDERRAHMAN AJNAOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABDERRAHMAN AJNAOU. Laat een reactie achter voor ABDERRAHMAN AJNAOU. ABDERRAHMAN AJNAOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABDERRAHMAN AJNAOU. Leave a respond for ABDERRAHMAN AJNAOU. ABDERRAHMAN AJNAOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABDERRAHMAN AJNAOU op de google maps. Adres en contacten ABDERRAHMAN AJNAOU
Location of ABDERRAHMAN AJNAOU on the google maps. Address and contacts of ABDERRAHMAN AJNAOU

Andere gerelateerde bedrijven als come ABDERRAHMAN AJNAOU ABDERRAHMAN AJNAOU: LIEVEN COOREVITS | P.R.S. NV | Hoskens M | RAYMOND LEGIERS | Nullens Jan

Other related companies as ABDERRAHMAN AJNAOU: LIEVEN COOREVITS | P.R.S. NV | Hoskens M | RAYMOND LEGIERS | Nullens Jan

ABDERRAHMAN AJNAOU is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABDERRAHMAN AJNAOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09089508056. Het bedrijf ABDERRAHMAN AJNAOU bevindt zich op het adres: 'S-HERENSTRAAT 7; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ABDERRAHMAN AJNAOU is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABDERRAHMAN AJNAOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABDERRAHMAN AJNAOU, openstaande posities, locatie van ABDERRAHMAN AJNAOU op de kaart.

ABDERRAHMAN AJNAOU is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABDERRAHMAN AJNAOU, company assigned to the tax number BE09089508056. The company ABDERRAHMAN AJNAOU is located at the address: 'S-HERENSTRAAT 7; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ABDERRAHMAN AJNAOU is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABDERRAHMAN AJNAOU is not available. You also can look at reviews of ABDERRAHMAN AJNAOU, open positions, location of ABDERRAHMAN AJNAOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABDERRAHMAN AJNAOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABDERRAHMAN AJNAOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABDERRAHMAN AJNAOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABDERRAHMAN AJNAOU, employees, financial statistics.