A. MANES

Contactgegevens A. MANES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. MANES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. MANES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BLANCHISSERIE 76; 6200; CH?TELET, België

Telefoon (phone): 477631565 (+32-477631565) 477631565 (+32-477631565)

Fax (fax): +32 (86) 407-58-74 +32 (86) 407-58-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. MANES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. MANES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. MANES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. MANES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. MANES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. MANES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. MANES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. MANES
Products information A. MANES

BTW identificatienummer (tax): BE07371520996
Ondernemingsnummer: 8934600830
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. MANES
(Get full report from official database of BE for A. MANES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. MANES
Addition kinds of activities for A. MANES

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
24990201. Display formulieren, boot en schoenen | Display forms, boot and shoes
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
45220102. Flying charter service | Flying charter service

Werken bij A. MANES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. MANES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. MANES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. MANES. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van A. MANES in sociale netwerken
Look for responds of A. MANES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. MANES. Laat een reactie achter voor A. MANES. A. MANES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. MANES. Leave a respond for A. MANES. A. MANES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. MANES op de google maps. Adres en contacten A. MANES
Location of A. MANES on the google maps. Address and contacts of A. MANES

Andere gerelateerde bedrijven als come A. MANES A. MANES: B.C. EKE | Bailly G | HET FESTRAETSUURWERK - STUDIO FESTRAETS | Aveve | CHOI YUET MING

Other related companies as A. MANES: B.C. EKE | Bailly G | HET FESTRAETSUURWERK - STUDIO FESTRAETS | Aveve | CHOI YUET MING

A. MANES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. MANES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371520996. Het bedrijf A. MANES bevindt zich op het adres: RUE DE LA BLANCHISSERIE 76; 6200; CH?TELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues..
De hoofdactiviteit van A. MANES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. MANES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. MANES, openstaande posities, locatie van A. MANES op de kaart.

A. MANES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. MANES, company assigned to the tax number BE07371520996. The company A. MANES is located at the address: RUE DE LA BLANCHISSERIE 76; 6200; CH?TELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues..
The main activity of A. MANES is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. MANES is not available. You also can look at reviews of A. MANES, open positions, location of A. MANES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. MANES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. MANES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. MANES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. MANES, employees, financial statistics.