Bailly G

Contactgegevens Bailly G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bailly G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bailly G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fraischamps 3C; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 344 47 12 (+32-04 344 47 12) 04 344 47 12 (+32-04 344 47 12)

Fax (fax): +32 (16) 554-56-90 +32 (16) 554-56-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bailly G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bailly G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bailly G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bailly G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bailly G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bailly G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bailly G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bailly G
Products information Bailly G

BTW identificatienummer (tax): BE03794647216
Ondernemingsnummer: 3943786621
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Bailly G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bailly G
(Get full report from official database of BE for Bailly G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bailly G
Addition kinds of activities for Bailly G

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
399301. Elektrische tekens | Electric signs
514900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
34849901. Carbines, 30 mm. | Carbines, 30 mm. and below
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
79991203. Rodeo dierenverhuur | Rodeo animal rental

Werken bij Bailly G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bailly G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bailly G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bailly G. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

 • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

 • Magazijnmedewerker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • Chauffeur(s) CE (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

 • Project engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

 • lift technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: WZC IRIS

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Projectleider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Bailly G in sociale netwerken
Look for responds of Bailly G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bailly G. Laat een reactie achter voor Bailly G. Bailly G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bailly G. Leave a respond for Bailly G. Bailly G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bailly G op de google maps. Adres en contacten Bailly G
Location of Bailly G on the google maps. Address and contacts of Bailly G

Andere gerelateerde bedrijven als come Bailly G Bailly G: CAROLUS VAN ELSACKER | FOYER OTTAVIANI & ASSOCIES sa (LE) SA | De Longueville P | GARAGE PIRENNE P. & FILS | Studio Leyssen Photograph

Other related companies as Bailly G: CAROLUS VAN ELSACKER | FOYER OTTAVIANI & ASSOCIES sa (LE) SA | De Longueville P | GARAGE PIRENNE P. & FILS | Studio Leyssen Photograph

Bailly G is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bailly G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794647216. Het bedrijf Bailly G bevindt zich op het adres: Rue Fraischamps 3C; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bailly G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bailly G is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bailly G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bailly G, openstaande posities, locatie van Bailly G op de kaart.

Bailly G is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bailly G, company assigned to the tax number BE03794647216. The company Bailly G is located at the address: Rue Fraischamps 3C; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Bailly G were not found.
The main activity of Bailly G is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bailly G is not available. You also can look at reviews of Bailly G, open positions, location of Bailly G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bailly G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bailly G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bailly G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bailly G, employees, financial statistics.