A. ANCKAERT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A. ANCKAERT
Private companiesCoal Mining • A. ANCKAERT

Contactgegevens A. ANCKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. ANCKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. ANCKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAANMOLENSTRAAT 12; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93739150 (+32-93739150) 93739150 (+32-93739150)

Fax (fax): +32 (9) 345-56-32 +32 (9) 345-56-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. ANCKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. ANCKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. ANCKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. ANCKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. ANCKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. ANCKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. ANCKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. ANCKAERT
Products information A. ANCKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08508331298
Ondernemingsnummer: 6260253906
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. ANCKAERT
(Get full report from official database of BE for A. ANCKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. ANCKAERT
Addition kinds of activities for A. ANCKAERT

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
20919903. Sap, Clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Juice, clam: packaged in cans, jars, etc.
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
51999914. Algemene koopwaar, niet duurzaam | General merchandise, non-durable

Werken bij A. ANCKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. ANCKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. ANCKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. ANCKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van A. ANCKAERT in sociale netwerken
Look for responds of A. ANCKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. ANCKAERT. Laat een reactie achter voor A. ANCKAERT. A. ANCKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. ANCKAERT. Leave a respond for A. ANCKAERT. A. ANCKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. ANCKAERT op de google maps. Adres en contacten A. ANCKAERT
Location of A. ANCKAERT on the google maps. Address and contacts of A. ANCKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. ANCKAERT A. ANCKAERT: Nathalie Styling | ANTOINE PERE ET FILS | DE RYCKE BART | Klaverke Vier | De Post - La Poste

Other related companies as A. ANCKAERT: Nathalie Styling | ANTOINE PERE ET FILS | DE RYCKE BART | Klaverke Vier | De Post - La Poste

A. ANCKAERT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. ANCKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08508331298. Het bedrijf A. ANCKAERT bevindt zich op het adres: GRAANMOLENSTRAAT 12; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van A. ANCKAERT is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. ANCKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. ANCKAERT, openstaande posities, locatie van A. ANCKAERT op de kaart.

A. ANCKAERT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. ANCKAERT, company assigned to the tax number BE08508331298. The company A. ANCKAERT is located at the address: GRAANMOLENSTRAAT 12; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of A. ANCKAERT is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. ANCKAERT is not available. You also can look at reviews of A. ANCKAERT, open positions, location of A. ANCKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. ANCKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. ANCKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. ANCKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. ANCKAERT, employees, financial statistics.