CHRISTIAN JOOS

Contactgegevens CHRISTIAN JOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN JOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN JOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MONTGRAS 1; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 67636788 (+32-67636788) 67636788 (+32-67636788)

Fax (fax): +32 (67) 331-76-97 +32 (67) 331-76-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN JOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN JOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN JOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN JOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN JOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN JOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN JOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN JOOS
Products information CHRISTIAN JOOS

BTW identificatienummer (tax): BE09486663818
Ondernemingsnummer: 2556213378
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.. Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN JOOS
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN JOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN JOOS
Addition kinds of activities for CHRISTIAN JOOS

01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
27520403. Speelkaarten, gelithografeerd | Playing cards, lithographed
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
50910100. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij CHRISTIAN JOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN JOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN JOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN JOOS. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN JOOS in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN JOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN JOOS. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN JOOS. CHRISTIAN JOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN JOOS. Leave a respond for CHRISTIAN JOOS. CHRISTIAN JOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN JOOS op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN JOOS
Location of CHRISTIAN JOOS on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN JOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN JOOS CHRISTIAN JOOS: Rotamail NV | D.I.C. | RITA PEETERS | CABLEC | VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Other related companies as CHRISTIAN JOOS: Rotamail NV | D.I.C. | RITA PEETERS | CABLEC | VDAB TRAINING EN OPLEIDING

CHRISTIAN JOOS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN JOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09486663818. Het bedrijf CHRISTIAN JOOS bevindt zich op het adres: RUE DU MONTGRAS 1; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.. Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN JOOS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN JOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN JOOS, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN JOOS op de kaart.

CHRISTIAN JOOS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN JOOS, company assigned to the tax number BE09486663818. The company CHRISTIAN JOOS is located at the address: RUE DU MONTGRAS 1; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.. Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of CHRISTIAN JOOS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN JOOS is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN JOOS, open positions, location of CHRISTIAN JOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN JOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN JOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN JOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN JOOS, employees, financial statistics.