VERCAEMER LIEVE - BAF

Contactgegevens VERCAEMER LIEVE - BAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERCAEMER LIEVE - BAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERCAEMER LIEVE - BAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REKHOF 33; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57337940 (+32-57337940) 57337940 (+32-57337940)

Fax (fax): +32 (60) 219-69-12 +32 (60) 219-69-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERCAEMER LIEVE - BAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERCAEMER LIEVE - BAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERCAEMER LIEVE - BAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERCAEMER LIEVE - BAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERCAEMER LIEVE - BAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERCAEMER LIEVE - BAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERCAEMER LIEVE - BAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERCAEMER LIEVE - BAF
Products information VERCAEMER LIEVE - BAF

BTW identificatienummer (tax): BE04554901123
Ondernemingsnummer: 7604431152
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERCAEMER LIEVE - BAF
(Get full report from official database of BE for VERCAEMER LIEVE - BAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERCAEMER LIEVE - BAF
Addition kinds of activities for VERCAEMER LIEVE - BAF

22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
36740207. microprocessoren | Microprocessors

Werken bij VERCAEMER LIEVE - BAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERCAEMER LIEVE - BAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERCAEMER LIEVE - BAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERCAEMER LIEVE - BAF. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van VERCAEMER LIEVE - BAF in sociale netwerken
Look for responds of VERCAEMER LIEVE - BAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERCAEMER LIEVE - BAF. Laat een reactie achter voor VERCAEMER LIEVE - BAF. VERCAEMER LIEVE - BAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERCAEMER LIEVE - BAF. Leave a respond for VERCAEMER LIEVE - BAF. VERCAEMER LIEVE - BAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERCAEMER LIEVE - BAF op de google maps. Adres en contacten VERCAEMER LIEVE - BAF
Location of VERCAEMER LIEVE - BAF on the google maps. Address and contacts of VERCAEMER LIEVE - BAF

Andere gerelateerde bedrijven als come VERCAEMER LIEVE - BAF VERCAEMER LIEVE - BAF: FOURNIER | OXFAM MAGASIN DU MONDE | PUBLI DE NIL | JORIS VEREECKEN | Ketel (De)

Other related companies as VERCAEMER LIEVE - BAF: FOURNIER | OXFAM MAGASIN DU MONDE | PUBLI DE NIL | JORIS VEREECKEN | Ketel (De)

VERCAEMER LIEVE - BAF is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERCAEMER LIEVE - BAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04554901123. Het bedrijf VERCAEMER LIEVE - BAF bevindt zich op het adres: REKHOF 33; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van VERCAEMER LIEVE - BAF is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERCAEMER LIEVE - BAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERCAEMER LIEVE - BAF, openstaande posities, locatie van VERCAEMER LIEVE - BAF op de kaart.

VERCAEMER LIEVE - BAF is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERCAEMER LIEVE - BAF, company assigned to the tax number BE04554901123. The company VERCAEMER LIEVE - BAF is located at the address: REKHOF 33; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of VERCAEMER LIEVE - BAF is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERCAEMER LIEVE - BAF is not available. You also can look at reviews of VERCAEMER LIEVE - BAF, open positions, location of VERCAEMER LIEVE - BAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERCAEMER LIEVE - BAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERCAEMER LIEVE - BAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERCAEMER LIEVE - BAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERCAEMER LIEVE - BAF, employees, financial statistics.