VANNESTE DIRK - BAF

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VANNESTE DIRK - BAF
Private companiesHealth Services • VANNESTE DIRK - BAF

Contactgegevens VANNESTE DIRK - BAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANNESTE DIRK - BAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANNESTE DIRK - BAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MENENSTRAAT 133; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56419148 (+32-56419148) 56419148 (+32-56419148)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANNESTE DIRK - BAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANNESTE DIRK - BAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANNESTE DIRK - BAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANNESTE DIRK - BAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANNESTE DIRK - BAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANNESTE DIRK - BAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANNESTE DIRK - BAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANNESTE DIRK - BAF
Products information VANNESTE DIRK - BAF

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANNESTE DIRK - BAF
(Get full report from official database of BE for VANNESTE DIRK - BAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANNESTE DIRK - BAF
Addition kinds of activities for VANNESTE DIRK - BAF

02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining

Werken bij VANNESTE DIRK - BAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANNESTE DIRK - BAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANNESTE DIRK - BAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANNESTE DIRK - BAF. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

Zoek naar antwoorden van VANNESTE DIRK - BAF in sociale netwerken
Look for responds of VANNESTE DIRK - BAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANNESTE DIRK - BAF. Laat een reactie achter voor VANNESTE DIRK - BAF. VANNESTE DIRK - BAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANNESTE DIRK - BAF. Leave a respond for VANNESTE DIRK - BAF. VANNESTE DIRK - BAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANNESTE DIRK - BAF op de google maps. Adres en contacten VANNESTE DIRK - BAF
Location of VANNESTE DIRK - BAF on the google maps. Address and contacts of VANNESTE DIRK - BAF

Andere gerelateerde bedrijven als come VANNESTE DIRK - BAF VANNESTE DIRK - BAF: NIMOZA | Coosemans W | CHENIL BOXERS BOIS RENARD | HOEYLAERTS GARAGE | ROLAND NUYTS

Other related companies as VANNESTE DIRK - BAF: NIMOZA | Coosemans W | CHENIL BOXERS BOIS RENARD | HOEYLAERTS GARAGE | ROLAND NUYTS

VANNESTE DIRK - BAF is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANNESTE DIRK - BAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf VANNESTE DIRK - BAF bevindt zich op het adres: MENENSTRAAT 133; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van VANNESTE DIRK - BAF is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANNESTE DIRK - BAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANNESTE DIRK - BAF, openstaande posities, locatie van VANNESTE DIRK - BAF op de kaart.

VANNESTE DIRK - BAF is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANNESTE DIRK - BAF, company assigned to the tax number BE05145690917. The company VANNESTE DIRK - BAF is located at the address: MENENSTRAAT 133; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of VANNESTE DIRK - BAF is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANNESTE DIRK - BAF is not available. You also can look at reviews of VANNESTE DIRK - BAF, open positions, location of VANNESTE DIRK - BAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANNESTE DIRK - BAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANNESTE DIRK - BAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANNESTE DIRK - BAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANNESTE DIRK - BAF, employees, financial statistics.