V. SCHOLLAERT

Contactgegevens V. SCHOLLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. SCHOLLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. SCHOLLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELKERIJSTRAAT 40; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53841042 (+32-53841042) 53841042 (+32-53841042)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. SCHOLLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. SCHOLLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. SCHOLLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. SCHOLLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. SCHOLLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. SCHOLLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. SCHOLLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. SCHOLLAERT
Products information V. SCHOLLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. SCHOLLAERT
(Get full report from official database of BE for V. SCHOLLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. SCHOLLAERT
Addition kinds of activities for V. SCHOLLAERT

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool

Werken bij V. SCHOLLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. SCHOLLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. SCHOLLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. SCHOLLAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van V. SCHOLLAERT in sociale netwerken
Look for responds of V. SCHOLLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. SCHOLLAERT. Laat een reactie achter voor V. SCHOLLAERT. V. SCHOLLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. SCHOLLAERT. Leave a respond for V. SCHOLLAERT. V. SCHOLLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. SCHOLLAERT op de google maps. Adres en contacten V. SCHOLLAERT
Location of V. SCHOLLAERT on the google maps. Address and contacts of V. SCHOLLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come V. SCHOLLAERT V. SCHOLLAERT: STONE BUILD | Spa Auto Technic SPRL | B.EICHER | HUIS DINA | HENRI GIJSEMANS

Other related companies as V. SCHOLLAERT: STONE BUILD | Spa Auto Technic SPRL | B.EICHER | HUIS DINA | HENRI GIJSEMANS

V. SCHOLLAERT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. SCHOLLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf V. SCHOLLAERT bevindt zich op het adres: MELKERIJSTRAAT 40; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique..
De hoofdactiviteit van V. SCHOLLAERT is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. SCHOLLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. SCHOLLAERT, openstaande posities, locatie van V. SCHOLLAERT op de kaart.

V. SCHOLLAERT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. SCHOLLAERT, company assigned to the tax number BE03367004394. The company V. SCHOLLAERT is located at the address: MELKERIJSTRAAT 40; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique..
The main activity of V. SCHOLLAERT is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V. SCHOLLAERT is not available. You also can look at reviews of V. SCHOLLAERT, open positions, location of V. SCHOLLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. SCHOLLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. SCHOLLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. SCHOLLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. SCHOLLAERT, employees, financial statistics.