R. FIAMMETTI

Contactgegevens R. FIAMMETTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. FIAMMETTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. FIAMMETTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VILLETTE 17; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43441439 (+32-43441439) 43441439 (+32-43441439)

Fax (fax): +32 (86) 343-42-17 +32 (86) 343-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. FIAMMETTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. FIAMMETTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. FIAMMETTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. FIAMMETTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. FIAMMETTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. FIAMMETTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. FIAMMETTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. FIAMMETTI
Products information R. FIAMMETTI

BTW identificatienummer (tax): BE08608581542
Ondernemingsnummer: 8440216064
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialit茅s: Ost茅opathie.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. FIAMMETTI
(Get full report from official database of BE for R. FIAMMETTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. FIAMMETTI
Addition kinds of activities for R. FIAMMETTI

2063. Bietensuiker | Beet sugar
275904. Publicatiedruk | Publication printing
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
28510107. Verf: olie of alkyd voertuig of water verdund | Paints: oil or alkyd vehicle or water thinned
28920212. Nitromethaan, nm (explosief) | Nitromethane, nm (explosive)
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
50329904. Cement | Cement

Werken bij R. FIAMMETTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. FIAMMETTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. FIAMMETTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. FIAMMETTI. Looking for open vacancies in other companies

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

Zoek naar antwoorden van R. FIAMMETTI in sociale netwerken
Look for responds of R. FIAMMETTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. FIAMMETTI. Laat een reactie achter voor R. FIAMMETTI. R. FIAMMETTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. FIAMMETTI. Leave a respond for R. FIAMMETTI. R. FIAMMETTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. FIAMMETTI op de google maps. Adres en contacten R. FIAMMETTI
Location of R. FIAMMETTI on the google maps. Address and contacts of R. FIAMMETTI

Andere gerelateerde bedrijven als come R. FIAMMETTI R. FIAMMETTI: Kredietbank NV | Cartoprint NV | Vandenvelde Francine | J. COLLE | Antverpia NV

Other related companies as R. FIAMMETTI: Kredietbank NV | Cartoprint NV | Vandenvelde Francine | J. COLLE | Antverpia NV

R. FIAMMETTI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. FIAMMETTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608581542. Het bedrijf R. FIAMMETTI bevindt zich op het adres: RUE VILLETTE 17; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Ost茅opathie..
De hoofdactiviteit van R. FIAMMETTI is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. FIAMMETTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. FIAMMETTI, openstaande posities, locatie van R. FIAMMETTI op de kaart.

R. FIAMMETTI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. FIAMMETTI, company assigned to the tax number BE08608581542. The company R. FIAMMETTI is located at the address: RUE VILLETTE 17; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Ost茅opathie..
The main activity of R. FIAMMETTI is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R. FIAMMETTI is not available. You also can look at reviews of R. FIAMMETTI, open positions, location of R. FIAMMETTI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. FIAMMETTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. FIAMMETTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. FIAMMETTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. FIAMMETTI, employees, financial statistics.