E. VANHELLEMONT

Contactgegevens E. VANHELLEMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. VANHELLEMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. VANHELLEMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDELAAN 200; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33213747 (+32-33213747) 33213747 (+32-33213747)

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. VANHELLEMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. VANHELLEMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. VANHELLEMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. VANHELLEMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. VANHELLEMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. VANHELLEMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. VANHELLEMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. VANHELLEMONT
Products information E. VANHELLEMONT

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialit茅s: Chiropraxie.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. VANHELLEMONT
(Get full report from official database of BE for E. VANHELLEMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. VANHELLEMONT
Addition kinds of activities for E. VANHELLEMONT

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
34439904. Cilinders, druk: metalen plaat | Cylinders, pressure: metal plate
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
64110105. Adviesdienst van polishouders | Policyholders' consulting service

Werken bij E. VANHELLEMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. VANHELLEMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. VANHELLEMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. VANHELLEMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • The Business Analysts - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn! Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een toegewijde en vakkundige Functional Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt. The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur. Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen. Jouw job Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen Als functionele analist vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds; Je staat in voor de interpretatie van business analyses om zo een deel ervan om te zetten in een functionele analyse; Je gaat op zoek naar de behoeften van de organisatie, eindgebruikers en of stakeholders en vertaalt deze in een functionele analyse. Jouw analyse is vervolgens de aanzet tot de technische analyse; Je verzorgt de link tussen de business en het implementatie team (testers en developers); Je hebt kennis van de behavorial diagrams van UML (use-cases, sequence diagram, activity diagram, ...) en kan deze modelleren met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant; Je hebt ervaring met User stories en kennis van Agile en Scrum binnen de context van bovenvermelde taken. Jouw profiel Je hebt min. 2jaar ervaring als functionele analist; Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief; Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills; Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines; Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Ons aanbod Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events; Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.); Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie. Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contactgegevens en CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van E. VANHELLEMONT in sociale netwerken
Look for responds of E. VANHELLEMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. VANHELLEMONT. Laat een reactie achter voor E. VANHELLEMONT. E. VANHELLEMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. VANHELLEMONT. Leave a respond for E. VANHELLEMONT. E. VANHELLEMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. VANHELLEMONT op de google maps. Adres en contacten E. VANHELLEMONT
Location of E. VANHELLEMONT on the google maps. Address and contacts of E. VANHELLEMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come E. VANHELLEMONT E. VANHELLEMONT: MEDIAMIND | Desplentere Gregory | GOVAERTS LOUIS | Den Ertbrand | Wilda NV

Other related companies as E. VANHELLEMONT: MEDIAMIND | Desplentere Gregory | GOVAERTS LOUIS | Den Ertbrand | Wilda NV

E. VANHELLEMONT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. VANHELLEMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf E. VANHELLEMONT bevindt zich op het adres: DIKSMUIDELAAN 200; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Chiropraxie..
De hoofdactiviteit van E. VANHELLEMONT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. VANHELLEMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. VANHELLEMONT, openstaande posities, locatie van E. VANHELLEMONT op de kaart.

E. VANHELLEMONT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. VANHELLEMONT, company assigned to the tax number BE06640380859. The company E. VANHELLEMONT is located at the address: DIKSMUIDELAAN 200; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Chiropraxie..
The main activity of E. VANHELLEMONT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E. VANHELLEMONT is not available. You also can look at reviews of E. VANHELLEMONT, open positions, location of E. VANHELLEMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. VANHELLEMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. VANHELLEMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. VANHELLEMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. VANHELLEMONT, employees, financial statistics.