DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Contactgegevens DOKTER DELSAUTE CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOKTER DELSAUTE CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU GRAND BOIS 26; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23510475 (+32-23510475) 23510475 (+32-23510475)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOKTER DELSAUTE CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOKTER DELSAUTE CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOKTER DELSAUTE CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOKTER DELSAUTE CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOKTER DELSAUTE CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Products information DOKTER DELSAUTE CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL
(Get full report from official database of BE for DOKTER DELSAUTE CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Addition kinds of activities for DOKTER DELSAUTE CHANTAL

245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
259103. Venster tinten | Window shades
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij DOKTER DELSAUTE CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOKTER DELSAUTE CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van DOKTER DELSAUTE CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of DOKTER DELSAUTE CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Laat een reactie achter voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL. DOKTER DELSAUTE CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Leave a respond for DOKTER DELSAUTE CHANTAL. DOKTER DELSAUTE CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOKTER DELSAUTE CHANTAL op de google maps. Adres en contacten DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Location of DOKTER DELSAUTE CHANTAL on the google maps. Address and contacts of DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOKTER DELSAUTE CHANTAL DOKTER DELSAUTE CHANTAL: OUTBOX | OOSTDIJK FLYERS | ERIC LAFORGE | MARCHEURS DE LA SYLLE | MARCEL PENXTEN

Other related companies as DOKTER DELSAUTE CHANTAL: OUTBOX | OOSTDIJK FLYERS | ERIC LAFORGE | MARCHEURS DE LA SYLLE | MARCEL PENXTEN

DOKTER DELSAUTE CHANTAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOKTER DELSAUTE CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf DOKTER DELSAUTE CHANTAL bevindt zich op het adres: AVENUE DU GRAND BOIS 26; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van DOKTER DELSAUTE CHANTAL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOKTER DELSAUTE CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOKTER DELSAUTE CHANTAL, openstaande posities, locatie van DOKTER DELSAUTE CHANTAL op de kaart.

DOKTER DELSAUTE CHANTAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOKTER DELSAUTE CHANTAL, company assigned to the tax number BE04261840820. The company DOKTER DELSAUTE CHANTAL is located at the address: AVENUE DU GRAND BOIS 26; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of DOKTER DELSAUTE CHANTAL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOKTER DELSAUTE CHANTAL is not available. You also can look at reviews of DOKTER DELSAUTE CHANTAL, open positions, location of DOKTER DELSAUTE CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOKTER DELSAUTE CHANTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOKTER DELSAUTE CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOKTER DELSAUTE CHANTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOKTER DELSAUTE CHANTAL, employees, financial statistics.