A. CLAES D'ERCKENTEEL

Contactgegevens A. CLAES D'ERCKENTEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. CLAES D'ERCKENTEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. CLAES D'ERCKENTEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDEN-VLIESLAAN 28; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50330934 (+32-50330934) 50330934 (+32-50330934)

Fax (fax): +32 (83) 364-86-55 +32 (83) 364-86-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. CLAES D'ERCKENTEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. CLAES D'ERCKENTEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. CLAES D'ERCKENTEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. CLAES D'ERCKENTEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. CLAES D'ERCKENTEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. CLAES D'ERCKENTEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. CLAES D'ERCKENTEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. CLAES D'ERCKENTEEL
Products information A. CLAES D'ERCKENTEEL

BTW identificatienummer (tax): BE03498565673
Ondernemingsnummer: 8773925781
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Sp茅cialit茅s: Chiropraxie.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. CLAES D'ERCKENTEEL
(Get full report from official database of BE for A. CLAES D'ERCKENTEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. CLAES D'ERCKENTEEL
Addition kinds of activities for A. CLAES D'ERCKENTEEL

233100. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
33121004. Blik | Tinplate
50450103. Printers, computer | Printers, computer
50469902. Muntentellers | Coin counters
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
73899966. Document opslag service | Document storage service

Werken bij A. CLAES D'ERCKENTEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. CLAES D'ERCKENTEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. CLAES D'ERCKENTEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. CLAES D'ERCKENTEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Bouwarbeider (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Ham is op zoek naar een gemotiveerde bouwarbeider

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van A. CLAES D'ERCKENTEEL in sociale netwerken
Look for responds of A. CLAES D'ERCKENTEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. CLAES D'ERCKENTEEL. Laat een reactie achter voor A. CLAES D'ERCKENTEEL. A. CLAES D'ERCKENTEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. CLAES D'ERCKENTEEL. Leave a respond for A. CLAES D'ERCKENTEEL. A. CLAES D'ERCKENTEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. CLAES D'ERCKENTEEL op de google maps. Adres en contacten A. CLAES D'ERCKENTEEL
Location of A. CLAES D'ERCKENTEEL on the google maps. Address and contacts of A. CLAES D'ERCKENTEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. CLAES D'ERCKENTEEL A. CLAES D'ERCKENTEEL: BENJAMIN ARIEL | KAREEM ABRAHEEM | ALAIN GUNZBURG | GAR LEONARD P SPRL | Decor-Peint

Other related companies as A. CLAES D'ERCKENTEEL: BENJAMIN ARIEL | KAREEM ABRAHEEM | ALAIN GUNZBURG | GAR LEONARD P SPRL | Decor-Peint

A. CLAES D'ERCKENTEEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. CLAES D'ERCKENTEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03498565673. Het bedrijf A. CLAES D'ERCKENTEEL bevindt zich op het adres: GULDEN-VLIESLAAN 28; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Chiropraxie..
De hoofdactiviteit van A. CLAES D'ERCKENTEEL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. CLAES D'ERCKENTEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. CLAES D'ERCKENTEEL, openstaande posities, locatie van A. CLAES D'ERCKENTEEL op de kaart.

A. CLAES D'ERCKENTEEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. CLAES D'ERCKENTEEL, company assigned to the tax number BE03498565673. The company A. CLAES D'ERCKENTEEL is located at the address: GULDEN-VLIESLAAN 28; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Chiropraxie..
The main activity of A. CLAES D'ERCKENTEEL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. CLAES D'ERCKENTEEL is not available. You also can look at reviews of A. CLAES D'ERCKENTEEL, open positions, location of A. CLAES D'ERCKENTEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. CLAES D'ERCKENTEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. CLAES D'ERCKENTEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. CLAES D'ERCKENTEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. CLAES D'ERCKENTEEL, employees, financial statistics.