PIANO NIZINSKI

Contactgegevens PIANO NIZINSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIANO NIZINSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIANO NIZINSKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE FOCH 771; 7012; JEMAPPES, België

Telefoon (phone): 65824144 (+32-65824144) 65824144 (+32-65824144)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIANO NIZINSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIANO NIZINSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIANO NIZINSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIANO NIZINSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIANO NIZINSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIANO NIZINSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIANO NIZINSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIANO NIZINSKI
Products information PIANO NIZINSKI

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PIANO NIZINSKI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Muziekinstrumenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIANO NIZINSKI
(Get full report from official database of BE for PIANO NIZINSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIANO NIZINSKI
Addition kinds of activities for PIANO NIZINSKI

12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
25410103. Garment rekken, hout | Garment racks, wood
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure

Werken bij PIANO NIZINSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIANO NIZINSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIANO NIZINSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIANO NIZINSKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

Zoek naar antwoorden van PIANO NIZINSKI in sociale netwerken
Look for responds of PIANO NIZINSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIANO NIZINSKI. Laat een reactie achter voor PIANO NIZINSKI. PIANO NIZINSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIANO NIZINSKI. Leave a respond for PIANO NIZINSKI. PIANO NIZINSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIANO NIZINSKI op de google maps. Adres en contacten PIANO NIZINSKI
Location of PIANO NIZINSKI on the google maps. Address and contacts of PIANO NIZINSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come PIANO NIZINSKI PIANO NIZINSKI: Lumitec | De Court E | COMPAGNIE DE COMMERCE EXT?RIEUR | K. BUELENS | MUS?E BELLEVUE

Other related companies as PIANO NIZINSKI: Lumitec | De Court E | COMPAGNIE DE COMMERCE EXT?RIEUR | K. BUELENS | MUS?E BELLEVUE

PIANO NIZINSKI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIANO NIZINSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf PIANO NIZINSKI bevindt zich op het adres: AVENUE FOCH 771; 7012; JEMAPPES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Muziekinstrumenten. Producten gemaakt in PIANO NIZINSKI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIANO NIZINSKI is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIANO NIZINSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIANO NIZINSKI, openstaande posities, locatie van PIANO NIZINSKI op de kaart.

PIANO NIZINSKI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIANO NIZINSKI, company assigned to the tax number BE07449798583. The company PIANO NIZINSKI is located at the address: AVENUE FOCH 771; 7012; JEMAPPES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Muziekinstrumenten. Products created in PIANO NIZINSKI were not found.
The main activity of PIANO NIZINSKI is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIANO NIZINSKI is not available. You also can look at reviews of PIANO NIZINSKI, open positions, location of PIANO NIZINSKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIANO NIZINSKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIANO NIZINSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIANO NIZINSKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIANO NIZINSKI, employees, financial statistics.