Onafhankelijk Ziekenfonds

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Onafhankelijk Ziekenfonds
Private companiesHealth Services • Onafhankelijk Ziekenfonds

Contactgegevens Onafhankelijk Ziekenfonds: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onafhankelijk Ziekenfonds: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onafhankelijk Ziekenfonds

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 5; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 201 84 00 (+32-03 201 84 00) 03 201 84 00 (+32-03 201 84 00)

Fax (fax): 03 233 94 72 (+32-03 233 94 72) 03 233 94 72 (+32-03 233 94 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onafhankelijk Ziekenfonds: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onafhankelijk Ziekenfonds"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onafhankelijk Ziekenfonds"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onafhankelijk Ziekenfonds, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onafhankelijk Ziekenfonds. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onafhankelijk Ziekenfonds, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onafhankelijk Ziekenfonds. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onafhankelijk Ziekenfonds
Products information Onafhankelijk Ziekenfonds

BTW identificatienummer (tax): BE03777893066
Ondernemingsnummer: 2321929931
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Onafhankelijk Ziekenfonds zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mutualities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onafhankelijk Ziekenfonds
(Get full report from official database of BE for Onafhankelijk Ziekenfonds)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onafhankelijk Ziekenfonds
Addition kinds of activities for Onafhankelijk Ziekenfonds

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
28120100. alkaliën | Alkalies
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
50990802. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin operated machines

Werken bij Onafhankelijk Ziekenfonds: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onafhankelijk Ziekenfonds: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onafhankelijk Ziekenfonds. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onafhankelijk Ziekenfonds. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van Onafhankelijk Ziekenfonds in sociale netwerken
Look for responds of Onafhankelijk Ziekenfonds in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onafhankelijk Ziekenfonds. Laat een reactie achter voor Onafhankelijk Ziekenfonds. Onafhankelijk Ziekenfonds bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onafhankelijk Ziekenfonds. Leave a respond for Onafhankelijk Ziekenfonds. Onafhankelijk Ziekenfonds on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onafhankelijk Ziekenfonds op de google maps. Adres en contacten Onafhankelijk Ziekenfonds
Location of Onafhankelijk Ziekenfonds on the google maps. Address and contacts of Onafhankelijk Ziekenfonds

Andere gerelateerde bedrijven als come Onafhankelijk Ziekenfonds Onafhankelijk Ziekenfonds: RUDOLF ROELS | HOTEL OLD FLANDERS | CURRICULUM PLUS | ARMAND DECOSTER | GEORGES QUAIRIAUX

Other related companies as Onafhankelijk Ziekenfonds: RUDOLF ROELS | HOTEL OLD FLANDERS | CURRICULUM PLUS | ARMAND DECOSTER | GEORGES QUAIRIAUX

Onafhankelijk Ziekenfonds is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Onafhankelijk Ziekenfonds, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03777893066. Het bedrijf Onafhankelijk Ziekenfonds bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 5; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mutualities. Producten gemaakt in Onafhankelijk Ziekenfonds zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Onafhankelijk Ziekenfonds is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onafhankelijk Ziekenfonds is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onafhankelijk Ziekenfonds, openstaande posities, locatie van Onafhankelijk Ziekenfonds op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Onafhankelijk Ziekenfonds is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Onafhankelijk Ziekenfonds, company assigned to the tax number BE03777893066. The company Onafhankelijk Ziekenfonds is located at the address: Boomsesteenweg 5; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mutualities. Products created in Onafhankelijk Ziekenfonds were not found.
The main activity of Onafhankelijk Ziekenfonds is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Onafhankelijk Ziekenfonds is not available. You also can look at reviews of Onafhankelijk Ziekenfonds, open positions, location of Onafhankelijk Ziekenfonds on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onafhankelijk Ziekenfonds, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onafhankelijk Ziekenfonds, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onafhankelijk Ziekenfonds, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onafhankelijk Ziekenfonds, employees, financial statistics.