Mutualit茅 Chr茅tienne

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Mutualit茅 Chr茅tienne
Private companiesPrimary Metal Industries • Mutualit茅 Chr茅tienne

Contactgegevens Mutualit茅 Chr茅tienne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mutualit茅 Chr茅tienne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mutualit茅 Chr茅tienne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Vingt Ao?t 38; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 221 73 11; 0800 109 87 (+32-04 221 73 11; 0800 109 87) 04 221 73 11; 0800 109 87 (+32-04 221 73 11; 0800 109 87)

Fax (fax): +32 (55) 166-40-91 +32 (55) 166-40-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mutualit茅 Chr茅tienne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mutualit茅 Chr茅tienne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mutualit茅 Chr茅tienne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mutualit茅 Chr茅tienne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mutualit茅 Chr茅tienne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mutualit茅 Chr茅tienne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mutualit茅 Chr茅tienne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mutualit茅 Chr茅tienne
Products information Mutualit茅 Chr茅tienne

BTW identificatienummer (tax): BE02317260742
Ondernemingsnummer: 3157440185
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Mutualit茅 Chr茅tienne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mutualities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mutualit茅 Chr茅tienne
(Get full report from official database of BE for Mutualit茅 Chr茅tienne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mutualit茅 Chr茅tienne
Addition kinds of activities for Mutualit茅 Chr茅tienne

382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
20460304. dextrose | Dextrose
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij Mutualit茅 Chr茅tienne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mutualit茅 Chr茅tienne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mutualit茅 Chr茅tienne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mutualit茅 Chr茅tienne. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van Mutualit茅 Chr茅tienne in sociale netwerken
Look for responds of Mutualit茅 Chr茅tienne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mutualit茅 Chr茅tienne. Laat een reactie achter voor Mutualit茅 Chr茅tienne. Mutualit茅 Chr茅tienne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mutualit茅 Chr茅tienne. Leave a respond for Mutualit茅 Chr茅tienne. Mutualit茅 Chr茅tienne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mutualit茅 Chr茅tienne op de google maps. Adres en contacten Mutualit茅 Chr茅tienne
Location of Mutualit茅 Chr茅tienne on the google maps. Address and contacts of Mutualit茅 Chr茅tienne

Andere gerelateerde bedrijven als come Mutualit茅 Chr茅tienne Mutualit茅 Chr茅tienne: 'T GALERIJKE | INGRID DEVAUX | RAYMOND ROSSEL | LABORATORIA WOLFS | Stockelec sa

Other related companies as Mutualit茅 Chr茅tienne: 'T GALERIJKE | INGRID DEVAUX | RAYMOND ROSSEL | LABORATORIA WOLFS | Stockelec sa

Mutualit茅 Chr茅tienne is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mutualit茅 Chr茅tienne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02317260742. Het bedrijf Mutualit茅 Chr茅tienne bevindt zich op het adres: Place du Vingt Ao?t 38; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 291,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mutualities. Producten gemaakt in Mutualit茅 Chr茅tienne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mutualit茅 Chr茅tienne is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mutualit茅 Chr茅tienne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mutualit茅 Chr茅tienne, openstaande posities, locatie van Mutualit茅 Chr茅tienne op de kaart.

Mutualit茅 Chr茅tienne is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mutualit茅 Chr茅tienne, company assigned to the tax number BE02317260742. The company Mutualit茅 Chr茅tienne is located at the address: Place du Vingt Ao?t 38; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 291,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mutualities. Products created in Mutualit茅 Chr茅tienne were not found.
The main activity of Mutualit茅 Chr茅tienne is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mutualit茅 Chr茅tienne is not available. You also can look at reviews of Mutualit茅 Chr茅tienne, open positions, location of Mutualit茅 Chr茅tienne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mutualit茅 Chr茅tienne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mutualit茅 Chr茅tienne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mutualit茅 Chr茅tienne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mutualit茅 Chr茅tienne, employees, financial statistics.