MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR

Contactgegevens MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Val 2; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 85 27 21; 056 85 27 27 (+32-056 85 27 21; 056 85 27 27) 056 85 27 21; 056 85 27 27 (+32-056 85 27 21; 056 85 27 27)

Fax (fax): +32 (13) 129-88-63 +32 (13) 129-88-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR
Products information MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR

BTW identificatienummer (tax): BE01244995117
Ondernemingsnummer: 7358612060
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mutualities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR
(Get full report from official database of BE for MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR
Addition kinds of activities for MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
34430802. Flumes, metalen plaat | Flumes, metal plate
38230102. Weerstand thermometers en gloeilampen, industriële proces type | Resistance thermometers and bulbs, industrial process type
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

Zoek naar antwoorden van MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. Laat een reactie achter voor MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. Leave a respond for MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR. MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR op de google maps. Adres en contacten MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR
Location of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR on the google maps. Address and contacts of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: FCI MECHELEN NV | MARCEL DECLOEDT | MA FOLLE DE SOEUR | New Ever Best S.P.R.L. | Spelmans H

Other related companies as MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR: FCI MECHELEN NV | MARCEL DECLOEDT | MA FOLLE DE SOEUR | New Ever Best S.P.R.L. | Spelmans H

MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01244995117. Het bedrijf MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR bevindt zich op het adres: Rue du Val 2; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 672,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mutualities. Producten gemaakt in MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, openstaande posities, locatie van MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR op de kaart.

MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, company assigned to the tax number BE01244995117. The company MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is located at the address: Rue du Val 2; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 672,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mutualities. Products created in MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR were not found.
The main activity of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR is not available. You also can look at reviews of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, open positions, location of MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALITES SOCIALISTES MOUSCR, employees, financial statistics.