HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Private companiesFurniture and Fixtures • HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Contactgegevens HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Troonstraat 30A; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 229 35 00 (+32-02 229 35 00) 02 229 35 00 (+32-02 229 35 00)

Fax (fax): +32 (15) 530-46-42 +32 (15) 530-46-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Products information HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

BTW identificatienummer (tax): BE01315307617
Ondernemingsnummer: 5460174560
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mutualities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
(Get full report from official database of BE for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Addition kinds of activities for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

308199. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
09129905. Makreel, vangen van | Mackerel, catching of
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
64110103. Informatiebureaus, verzekeringen | Information bureaus, insurance
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop

Werken bij HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT in sociale netwerken
Look for responds of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Laat een reactie achter voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Leave a respond for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT op de google maps. Adres en contacten HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Location of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT on the google maps. Address and contacts of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Andere gerelateerde bedrijven als come HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: Leemans A | Scholl Francine | DEPRAETERE | ARG SOUDURE-FERRONNERIE | ATELIER INTER DESIGN BVBA

Other related companies as HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: Leemans A | Scholl Francine | DEPRAETERE | ARG SOUDURE-FERRONNERIE | ATELIER INTER DESIGN BVBA

HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315307617. Het bedrijf HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT bevindt zich op het adres: Troonstraat 30A; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mutualities. Producten gemaakt in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, openstaande posities, locatie van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT op de kaart.

HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, company assigned to the tax number BE01315307617. The company HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is located at the address: Troonstraat 30A; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mutualities. Products created in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT were not found.
The main activity of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is not available. You also can look at reviews of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, open positions, location of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, employees, financial statistics.