ARG SOUDURE-FERRONNERIE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ARG SOUDURE-FERRONNERIE
Private companiesFurniture and Fixtures • ARG SOUDURE-FERRONNERIE

Contactgegevens ARG SOUDURE-FERRONNERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARG SOUDURE-FERRONNERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARG SOUDURE-FERRONNERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la L猫che 17-19; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux), België

Telefoon (phone): 04 342 45 29 (+32-04 342 45 29) 04 342 45 29 (+32-04 342 45 29)

Fax (fax): 04 342 86 67 (+32-04 342 86 67) 04 342 86 67 (+32-04 342 86 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARG SOUDURE-FERRONNERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARG SOUDURE-FERRONNERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARG SOUDURE-FERRONNERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARG SOUDURE-FERRONNERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARG SOUDURE-FERRONNERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARG SOUDURE-FERRONNERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARG SOUDURE-FERRONNERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARG SOUDURE-FERRONNERIE
Products information ARG SOUDURE-FERRONNERIE

BTW identificatienummer (tax): BE02173065185
Ondernemingsnummer: 7789001464
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Ironworks; Welding

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARG SOUDURE-FERRONNERIE
(Get full report from official database of BE for ARG SOUDURE-FERRONNERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARG SOUDURE-FERRONNERIE
Addition kinds of activities for ARG SOUDURE-FERRONNERIE

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
28330300. antibiotica | Antibiotics
28349910. Tabletten, farmaceutisch | Tablets, pharmaceutical
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware
35999900. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij ARG SOUDURE-FERRONNERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARG SOUDURE-FERRONNERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARG SOUDURE-FERRONNERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARG SOUDURE-FERRONNERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ARG SOUDURE-FERRONNERIE in sociale netwerken
Look for responds of ARG SOUDURE-FERRONNERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARG SOUDURE-FERRONNERIE. Laat een reactie achter voor ARG SOUDURE-FERRONNERIE. ARG SOUDURE-FERRONNERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARG SOUDURE-FERRONNERIE. Leave a respond for ARG SOUDURE-FERRONNERIE. ARG SOUDURE-FERRONNERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARG SOUDURE-FERRONNERIE op de google maps. Adres en contacten ARG SOUDURE-FERRONNERIE
Location of ARG SOUDURE-FERRONNERIE on the google maps. Address and contacts of ARG SOUDURE-FERRONNERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ARG SOUDURE-FERRONNERIE ARG SOUDURE-FERRONNERIE: DRANKEN GOOSSENS | BUYSSE | Degroote Frans BVBA | PIERRE BASSELIER | Eric Adams

Other related companies as ARG SOUDURE-FERRONNERIE: DRANKEN GOOSSENS | BUYSSE | Degroote Frans BVBA | PIERRE BASSELIER | Eric Adams

ARG SOUDURE-FERRONNERIE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARG SOUDURE-FERRONNERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02173065185. Het bedrijf ARG SOUDURE-FERRONNERIE bevindt zich op het adres: Rue de la L猫che 17-19; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Lijst met producten zijn Ironworks; Welding.
De hoofdactiviteit van ARG SOUDURE-FERRONNERIE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARG SOUDURE-FERRONNERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARG SOUDURE-FERRONNERIE, openstaande posities, locatie van ARG SOUDURE-FERRONNERIE op de kaart.

ARG SOUDURE-FERRONNERIE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARG SOUDURE-FERRONNERIE, company assigned to the tax number BE02173065185. The company ARG SOUDURE-FERRONNERIE is located at the address: Rue de la L猫che 17-19; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal work - Ornamental. List of products are Ironworks; Welding.
The main activity of ARG SOUDURE-FERRONNERIE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARG SOUDURE-FERRONNERIE is not available. You also can look at reviews of ARG SOUDURE-FERRONNERIE, open positions, location of ARG SOUDURE-FERRONNERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARG SOUDURE-FERRONNERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARG SOUDURE-FERRONNERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARG SOUDURE-FERRONNERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARG SOUDURE-FERRONNERIE, employees, financial statistics.