BEST SHOP

Contactgegevens BEST SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEST SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEST SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINAAIDORP 8; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37724165 (+32-37724165) 37724165 (+32-37724165)

Fax (fax): +32 (56) 323-21-79 +32 (56) 323-21-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEST SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEST SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEST SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEST SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEST SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEST SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEST SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEST SHOP
Products information BEST SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05752410888
Ondernemingsnummer: 8740417480
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEST SHOP
(Get full report from official database of BE for BEST SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEST SHOP
Addition kinds of activities for BEST SHOP

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
28229906. Fluoro rubbers | Fluoro rubbers
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only
80490502. Verpleegkundigen, geregistreerd en praktisch | Nurses, registered and practical
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij BEST SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEST SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEST SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEST SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van BEST SHOP in sociale netwerken
Look for responds of BEST SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEST SHOP. Laat een reactie achter voor BEST SHOP. BEST SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEST SHOP. Leave a respond for BEST SHOP. BEST SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEST SHOP op de google maps. Adres en contacten BEST SHOP
Location of BEST SHOP on the google maps. Address and contacts of BEST SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come BEST SHOP BEST SHOP: LE MYOSOTIS | F.A.L.-ACHEL | KLAPS/EKOTEK | VRIJE BASISSCHOOL | LA BRIDE

Other related companies as BEST SHOP: LE MYOSOTIS | F.A.L.-ACHEL | KLAPS/EKOTEK | VRIJE BASISSCHOOL | LA BRIDE

BEST SHOP is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEST SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752410888. Het bedrijf BEST SHOP bevindt zich op het adres: SINAAIDORP 8; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van BEST SHOP is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEST SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEST SHOP, openstaande posities, locatie van BEST SHOP op de kaart.

BEST SHOP is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEST SHOP, company assigned to the tax number BE05752410888. The company BEST SHOP is located at the address: SINAAIDORP 8; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of BEST SHOP is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEST SHOP is not available. You also can look at reviews of BEST SHOP, open positions, location of BEST SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEST SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEST SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEST SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEST SHOP, employees, financial statistics.