KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM

Contactgegevens KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?TEAU 103; 4730; RAEREN, België

Telefoon (phone): 87850903 (+32-87850903) 87850903 (+32-87850903)

Fax (fax): +32 (65) 897-53-73 +32 (65) 897-53-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM
Products information KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE04701019287
Ondernemingsnummer: 1831115722
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Monument: Mus茅es, Ch?teaux-Forts.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM
(Get full report from official database of BE for KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM
Addition kinds of activities for KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM

351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
22210904. Leno stoffen, synthetische vezel en zijde | Leno fabrics, manmade fiber and silk
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
51229904. Geneeskunde kast diversen | Medicine cabinet sundries
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers

Werken bij KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. Laat een reactie achter voor KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. Leave a respond for KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM. KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM op de google maps. Adres en contacten KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM
Location of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM on the google maps. Address and contacts of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Baalse Hei NV | MEGAFUN | Centre d'Art Contemporain du Luxembourg Belge ASBL | DECEUNINCK

Other related companies as KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Baalse Hei NV | MEGAFUN | Centre d'Art Contemporain du Luxembourg Belge ASBL | DECEUNINCK

KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04701019287. Het bedrijf KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM bevindt zich op het adres: RUE DU CH?TEAU 103; 4730; RAEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Lijst met producten zijn Type de Monument: Mus茅es, Ch?teaux-Forts..
De hoofdactiviteit van KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, openstaande posities, locatie van KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM op de kaart.

KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, company assigned to the tax number BE04701019287. The company KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is located at the address: RUE DU CH?TEAU 103; 4730; RAEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. List of products are Type de Monument: Mus茅es, Ch?teaux-Forts..
The main activity of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM is not available. You also can look at reviews of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, open positions, location of KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KASTEEL EN POTTENBAKKERIJMUSEUM, employees, financial statistics.