DEP BLAASINSTRUMENTEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DEP BLAASINSTRUMENTEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • DEP BLAASINSTRUMENTEN

Contactgegevens DEP BLAASINSTRUMENTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEP BLAASINSTRUMENTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEP BLAASINSTRUMENTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Generaal Lemanstraat 48; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 03 89 (+32-03 230 03 89) 03 230 03 89 (+32-03 230 03 89)

Fax (fax): 03 230 03 89 (+32-03 230 03 89) 03 230 03 89 (+32-03 230 03 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEP BLAASINSTRUMENTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEP BLAASINSTRUMENTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEP BLAASINSTRUMENTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEP BLAASINSTRUMENTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEP BLAASINSTRUMENTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEP BLAASINSTRUMENTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEP BLAASINSTRUMENTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEP BLAASINSTRUMENTEN
Products information DEP BLAASINSTRUMENTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02397186279
Ondernemingsnummer: 4550231933
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Musical instruments - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEP BLAASINSTRUMENTEN
(Get full report from official database of BE for DEP BLAASINSTRUMENTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEP BLAASINSTRUMENTEN
Addition kinds of activities for DEP BLAASINSTRUMENTEN

20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
34919901. Boiler gauge cocks | Boiler gauge cocks
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
57190101. Aluminumware | Aluminumware
72130202. Coat levering | Coat supply
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij DEP BLAASINSTRUMENTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEP BLAASINSTRUMENTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEP BLAASINSTRUMENTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEP BLAASINSTRUMENTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van DEP BLAASINSTRUMENTEN in sociale netwerken
Look for responds of DEP BLAASINSTRUMENTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEP BLAASINSTRUMENTEN. Laat een reactie achter voor DEP BLAASINSTRUMENTEN. DEP BLAASINSTRUMENTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEP BLAASINSTRUMENTEN. Leave a respond for DEP BLAASINSTRUMENTEN. DEP BLAASINSTRUMENTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEP BLAASINSTRUMENTEN op de google maps. Adres en contacten DEP BLAASINSTRUMENTEN
Location of DEP BLAASINSTRUMENTEN on the google maps. Address and contacts of DEP BLAASINSTRUMENTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEP BLAASINSTRUMENTEN DEP BLAASINSTRUMENTEN: LE PERROQUET | PREMIER ? DROITE | MONTREUIL A. | LUYCKX M. | HOSTELS OF EUROPE BVBA

Other related companies as DEP BLAASINSTRUMENTEN: LE PERROQUET | PREMIER ? DROITE | MONTREUIL A. | LUYCKX M. | HOSTELS OF EUROPE BVBA

DEP BLAASINSTRUMENTEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEP BLAASINSTRUMENTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02397186279. Het bedrijf DEP BLAASINSTRUMENTEN bevindt zich op het adres: Generaal Lemanstraat 48; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Musical instruments - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van DEP BLAASINSTRUMENTEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEP BLAASINSTRUMENTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEP BLAASINSTRUMENTEN, openstaande posities, locatie van DEP BLAASINSTRUMENTEN op de kaart.

DEP BLAASINSTRUMENTEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEP BLAASINSTRUMENTEN, company assigned to the tax number BE02397186279. The company DEP BLAASINSTRUMENTEN is located at the address: Generaal Lemanstraat 48; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Musical instruments - Mainten. & Repair.
The main activity of DEP BLAASINSTRUMENTEN is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEP BLAASINSTRUMENTEN is not available. You also can look at reviews of DEP BLAASINSTRUMENTEN, open positions, location of DEP BLAASINSTRUMENTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEP BLAASINSTRUMENTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEP BLAASINSTRUMENTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEP BLAASINSTRUMENTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEP BLAASINSTRUMENTEN, employees, financial statistics.