De Nil Piano's BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • De Nil Piano's BVBA
Private companiesCoal Mining • De Nil Piano's BVBA

Contactgegevens De Nil Piano's BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Nil Piano's BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Nil Piano's BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Otterstraat 34; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 21 33 84; 0475 72 86 48 (+32-052 21 33 84; 0475 72 86 48) 052 21 33 84; 0475 72 86 48 (+32-052 21 33 84; 0475 72 86 48)

Fax (fax): 052 21 33 84 (+32-052 21 33 84) 052 21 33 84 (+32-052 21 33 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Nil Piano's BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Nil Piano's BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Nil Piano's BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Nil Piano's BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Nil Piano's BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Nil Piano's BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Nil Piano's BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Nil Piano's BVBA
Products information De Nil Piano's BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09895904541
Ondernemingsnummer: 3811401367
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Pianos; Pianos - Tuning

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Nil Piano's BVBA
(Get full report from official database of BE for De Nil Piano's BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Nil Piano's BVBA
Addition kinds of activities for De Nil Piano's BVBA

349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
14299906. Marmeren, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marble, crushed and broken-quarrying
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen

Werken bij De Nil Piano's BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Nil Piano's BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Nil Piano's BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Nil Piano's BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van De Nil Piano's BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Nil Piano's BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Nil Piano's BVBA. Laat een reactie achter voor De Nil Piano's BVBA. De Nil Piano's BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Nil Piano's BVBA. Leave a respond for De Nil Piano's BVBA. De Nil Piano's BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Nil Piano's BVBA op de google maps. Adres en contacten De Nil Piano's BVBA
Location of De Nil Piano's BVBA on the google maps. Address and contacts of De Nil Piano's BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Nil Piano's BVBA De Nil Piano's BVBA: USIFLEX FC BOIS D'HAINE | L. DUTILLEUX | BAUKNECHT-HOME SERVICE | INVEST MISSINNE | CHRISTOPHE HANART

Other related companies as De Nil Piano's BVBA: USIFLEX FC BOIS D'HAINE | L. DUTILLEUX | BAUKNECHT-HOME SERVICE | INVEST MISSINNE | CHRISTOPHE HANART

De Nil Piano's BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Nil Piano's BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09895904541. Het bedrijf De Nil Piano's BVBA bevindt zich op het adres: Otterstraat 34; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Pianos; Pianos - Tuning.
De hoofdactiviteit van De Nil Piano's BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Nil Piano's BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Nil Piano's BVBA, openstaande posities, locatie van De Nil Piano's BVBA op de kaart.

De Nil Piano's BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Nil Piano's BVBA, company assigned to the tax number BE09895904541. The company De Nil Piano's BVBA is located at the address: Otterstraat 34; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Pianos; Pianos - Tuning.
The main activity of De Nil Piano's BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Nil Piano's BVBA is not available. You also can look at reviews of De Nil Piano's BVBA, open positions, location of De Nil Piano's BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Nil Piano's BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Nil Piano's BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Nil Piano's BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Nil Piano's BVBA, employees, financial statistics.