DANIELS MUSICAL SOUND SC

Particuliere bedrijvenBosbouw • DANIELS MUSICAL SOUND SC
Private companiesForestry • DANIELS MUSICAL SOUND SC

Contactgegevens DANIELS MUSICAL SOUND SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIELS MUSICAL SOUND SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIELS MUSICAL SOUND SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Gilles 40; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 223 77 15 (+32-04 223 77 15) 04 223 77 15 (+32-04 223 77 15)

Fax (fax): 04 223 41 99 (+32-04 223 41 99) 04 223 41 99 (+32-04 223 41 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIELS MUSICAL SOUND SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIELS MUSICAL SOUND SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIELS MUSICAL SOUND SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIELS MUSICAL SOUND SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIELS MUSICAL SOUND SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIELS MUSICAL SOUND SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIELS MUSICAL SOUND SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIELS MUSICAL SOUND SC
Products information DANIELS MUSICAL SOUND SC

BTW identificatienummer (tax): BE05456604003
Ondernemingsnummer: 3121734619
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Musical instruments - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIELS MUSICAL SOUND SC
(Get full report from official database of BE for DANIELS MUSICAL SOUND SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIELS MUSICAL SOUND SC
Addition kinds of activities for DANIELS MUSICAL SOUND SC

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
289300. Drukinkt | Printing ink
472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
921100. rechtbanken | Courts
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
39520203. Borstels, lucht, kunstenaars ' | Brushes, air, artists'
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
75490103. Smeerservice, auto | Lubrication service, automotive
79990601. Curlingbanen | Curling rinks

Werken bij DANIELS MUSICAL SOUND SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIELS MUSICAL SOUND SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIELS MUSICAL SOUND SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIELS MUSICAL SOUND SC. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van DANIELS MUSICAL SOUND SC in sociale netwerken
Look for responds of DANIELS MUSICAL SOUND SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIELS MUSICAL SOUND SC. Laat een reactie achter voor DANIELS MUSICAL SOUND SC. DANIELS MUSICAL SOUND SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIELS MUSICAL SOUND SC. Leave a respond for DANIELS MUSICAL SOUND SC. DANIELS MUSICAL SOUND SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIELS MUSICAL SOUND SC op de google maps. Adres en contacten DANIELS MUSICAL SOUND SC
Location of DANIELS MUSICAL SOUND SC on the google maps. Address and contacts of DANIELS MUSICAL SOUND SC

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIELS MUSICAL SOUND SC DANIELS MUSICAL SOUND SC: T.C. STABROEK | BURLET PAUL | CHRISTIANE PHILIPPART | Pro Impact Diffusion SPRL | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as DANIELS MUSICAL SOUND SC: T.C. STABROEK | BURLET PAUL | CHRISTIANE PHILIPPART | Pro Impact Diffusion SPRL | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

DANIELS MUSICAL SOUND SC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIELS MUSICAL SOUND SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05456604003. Het bedrijf DANIELS MUSICAL SOUND SC bevindt zich op het adres: Rue Saint-Gilles 40; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Musical instruments - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van DANIELS MUSICAL SOUND SC is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIELS MUSICAL SOUND SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIELS MUSICAL SOUND SC, openstaande posities, locatie van DANIELS MUSICAL SOUND SC op de kaart.

DANIELS MUSICAL SOUND SC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIELS MUSICAL SOUND SC, company assigned to the tax number BE05456604003. The company DANIELS MUSICAL SOUND SC is located at the address: Rue Saint-Gilles 40; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Musical instruments - Mainten. & Repair.
The main activity of DANIELS MUSICAL SOUND SC is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIELS MUSICAL SOUND SC is not available. You also can look at reviews of DANIELS MUSICAL SOUND SC, open positions, location of DANIELS MUSICAL SOUND SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIELS MUSICAL SOUND SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIELS MUSICAL SOUND SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIELS MUSICAL SOUND SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIELS MUSICAL SOUND SC, employees, financial statistics.